Πετρέλαιο ή Βενζίνη: Υπολογιστής απόσβεσης επιπλέον κόστους αγοράς πετρελαιοκίνητου αυτοκινήτου (σε χρόνια)

          Εάν διαθέσουμε τα επιπλέον χρήματα που κοστίζει ένας πετρελαιοκινητήρας, σε πόσο χρόνο κάνουμε απόσβεση αυτού του κόστους, δεδομένου ότι η κατανάλωση του πετρελαιοκινητήρα είναι αρκετά χαμηλότερη;
          Ο υπολογιστής απόσβεσης είναι απλός στη χρήση και μπορεί να σας βοηθήσει να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες και τα χιλιόμετρα που διανύετε ετησίως με το αυτοκίνητό σας.
          Αρκεί να συμπληρώσετε την αρχική τιμή αγοράς του πετρελαιοκίνητου που σας ενδιαφέρει, την αρχική τιμή της αντίστοιχης βενζινοκίνητης έκδοσης, το κόστος καυσίμου ανά λίτρο την εκάστοτε χρονική περίοδο του diesel και της βενζίνης και τα χιλιόμετρα που διανύετε ετησίως κατά μέσο όρο με το αυτοκίνητό σας.
          *Ο υπολογιστής δεν λαμβάνει υπόψη του τα τέλη κυκλοφορίας και όλους τους άλλους παράγοντες που διαφοροποιούν τους κινητήρες diesel από αυτούς της βενζίνης όπως είναι για παράδειγμα το κόστος συντήρησης, τα ανταλλακτικά κ.α.


          Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό άρθρο μας με περισσότερες λεπτομέρειες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την τελική σας επιλογή πατώντας το παρακάτω link:

Αγορά αυτοκινήτου βενζίνης ή πετρελαίου: Υπολογίστε τι σας συμφέρει περισσότερο

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE