Ποτέ δεν δίνουμε προκαταβολή για την αγορά του οχήματος αν πρίν δεν έχουμε δεί το όχημα. Πάντα το προτιμότερο είναι να δείτε το όχημα και εφόσον είναι στην κατάσταση που αναφέρετε στην αγγελία και έχει όλα τα απαραίτητα έγγραφα να κανονίσετε και τον τρόπο εξόφλησης. Προσέχετε για τους επιτήδειους που με διάφορες δικαιολογίες θα προσπαθήσουν να σας ξεγελάσουν. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση αγοράς Ανταλλακτικών. Πληρώστε το την στιγμή της αγοράς ή με αντικαταβολή ώστε να το πληρώσετε όταν το έχετε στην κατοχή σας. Για οποιαδήποτε πρόβλημα συναντήσετε στην αγοροπωλήσια σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα στο support@carwall.gr

Ο προτιμότερος τρόπος επικοινωνίας με τον πωλητή είναι το σταθερό τηλέφωνο. Προσέχτε ιδιαίτερα αγγελίες οι οποίες έχουν σαν τρόπο επικοινωνίας email μόνο.

Πάντα πρέπει να ελέγχετε τα έγγραφα κυριότητας του οχήματος και περισσότερο εάν το όχημα είναι στο εξωτερικό. Ελέγξτε αν τα στοιχεία που αναφέρονται στο έγγραφο κυριότητας αφορούν το συγκεκριμένο όχημα (Αρ. Κινητήρα, Σασί, Έτος κ.λπ.). Ελέγξτε το όχημα σε κάποιον δικό σας μηχανικό που θα βεβαιώσει ότι δέν έχει πρόβλημα. Προσοχή στα οχήματα που στην άδεια αναγράφουν ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ. Μήν δίνετε προκαταβολή και ποτέ μην εξοφλείτε το χρέος του πωλητή.

Εάν πρόκειτε για αγορά οχήματος θα πρέπει να υπογράψετε μια σύμβαση για την αγορά του και να μεταβείτε για την οριστικοποίηση, την παραλαβή των έγγραφων κυριότητας και την μεταφορά του ο ίδιος. Εάν πρόκειτε για πώληση επιδώξτε επικοινωνία τηλεφωνικά και όχι μέσω μηνυμάτων (SMS ή eMail). Μήν δίνετε σε κανένα προσωπικά στοιχεία λογαριασμού τράπεζας ή πιστωτικών καρτών.

Εάν είστε ο πωλητής του οχήματος πάντα να είστε στη θέση του συνοδηγού. Δεν αφήνετε τον αγοραστή να οδηγήσει μόνος του το όχημα. Δεν στέλνουμε έγγραφα του αυτοκινήτου σε κανένα υποψήφιο αγοραστή.

Η εξόφληση του οχήματος θα ήταν προτιμότερο να γίνει με απευθείας μεταφορά μέσα στην τράπεζα εφόσον έχετε τα έγγραφα του οχήματος (άδεια κυκλοφορίας) στο ονομά σας. Η συνεργασία με επαγγελματίες εμπόρους με καταστήματα είναι η καλύτερη επιλογή έτσι ώστε αν χρειαστεί οτιδήποτε θα τους βρείτε στο κατάστημά τους.

Μπείτε στην αρχική σελίδα www.carwall.gr και πατήστε επάνω δεξιά στο κουμπί που λέει Εγγραφή, επιλέγετε "Ιδιώτης" και συμπληρώστε το όνομα χρήστη, Κωδικό χρήστη και το email σας. Στο τέλος τσεκάρετε την επιλογή Αποδοχής τον όρων Χρήσης και επιλέγετε το πλήκτρο Εγγραφή. Ένα e-Mail θα σας αποσταλεί με τα στοιχεία του λογαριασμού σας και το link ενεργοποίησης του. Είστε έτοιμοι για την είσοδό σας στο σύστημα διαχείρισης και πληροφόρησης του carwall.gr. Μετά την επιτυχή είσοδο στο σύστημα, επάνω δεξιά επιλέγετε Προφίλ και προαιρετικά συμπληρώνετε επιπλέον στοιχεία που αφορούν τον λογαριασμό σας. Είστε έτοιμοι να καταχωρήσετε τις αγγελίες σας.

Είναι χρήσιμο να έχετε την άδεια κυκλοφορίας του οχήματός σας στο χέρι, όταν καταχωρείτε μια αγγελία για την επιτάχυνση και την απλούστευση της διαδικασίας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι θα πρέπει να συνδεθείτε(Login) για να καταχωρήσετε μια αγγελία (χωρίς χρέωση για τον ιδιώτη). Αφού έχετε κάνει login στο σύστημα απο αριστερά επιλέγετε Αμαξοστάσιο και μετά το όχημα που θέλετε να καταχωρήσετε. Πατάτε το πλήκτρο Νέα Εγγραφή και συμπληρώστε τη φόρμα όσο το δυνατόν πληρέστερα. Μια λεπτομερής περιγραφή του οχήματος θα αυξήσει την πιθανότητα μιας πώλησης. Ανάλογα με την περίπτωση, ελέγξτε τα στοιχεία που έχουν προ-εγγραφεί. Χρησιμοποιήστε το πεδίο περιγραφή για να εισάγετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το όχημά σας: Extras ή τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Η προσθήκη φωτογραφιών θα βελτιώσει τις πιθανότητές σας να ολοκληρωθεί η πώληση. Αγγελίες με φωτογραφίες παίρνουν πολλά περισσότερα κλικ. Μετά την επιτυχή καταχώρηση και για να ανεβάσετε φωτογραφίες σας επιλέξτε την αγγελία απο την λίστα, κάντε κλικ στο «Φωτογραφίες» και στη συνέχεια στο «Προσθήκη Αρχείων».

Με την καταχώρηση της κατηγορίας του οχήματος, οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να βρουν την αγγελία του οχήματος σας πιο εύκολα. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το όχημά σας μπορεί να μην εμφανίζεται στη λίστα αποτελεσμάτων αναζήτησης, εάν αυτή είναι λάθος.

Εάν έχετε δώσει τον αριθμό τηλεφώνου σας στη διαφήμιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να σας καλέσουν απευθείας. Σε αντίθετη περίπτωση, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να χρησιμοποιήσει τη φόρμα επικοινωνίας για να σας στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε αυτή την περίπτωση, θα λάβετε ένα μήνυμα από carwall.gr με το όνομα και το μήνυμα από τον ενδιαφερόμενο. Σημείωση: Στείλτε την απάντησή σας απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ενδιαφερόμενου και μην χρησιμοποιείτε τη λειτουργία απάντησης στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Συνήθως, η αγγελία σας εμφανίζεται στην carwall.gr αμέσως μετά την καταχώρησή της. Για τεχνικούς λόγους, μπορεί σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις να χρειαστούν μερικά λεπτά πριν η αγγελία σας εμφανιστεί στο διαδίκτυο. Σημείωση: Για να βρείτε την αγγελία σας μέσω της φόρμας αναζήτησης, τα δεδομένα που θα έχετε εισάγει πρέπει να αντιστοιχούν στα δεδομένα της αγγελίας σας. Βεβαιωθείτε επίσης ότι δεν έχετε απενεργοποιήσει την αγγελία σας και ότι η αγγελία σας δεν έχει λήξει.

Εάν έχετε προσθέσει τις φωτογραφίες σας σε μεταγενέστερο χρόνο, μπορεί για τεχνικούς λόγους να περάσουν μερικά λεπτά πριν οι εικόνες συσχετιστούν με την αγγελία σας. Παρακαλώ σημειώστε: Οι εικόνες θα εμφανίζονται αφού έχουν φορτωθεί με επιτυχία. Αν οι φωτογραφίες σας δεν συμμορφώνονται με τις τεχνικές απαιτήσεις, αυτό θα σας γνωστοποιηθεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας φορτώματος.

Παρακαλούμε συνδεθείτε (Login), επιλέξτε απο την λίστα των αγγελιών στον προσωπικό σας πίνακα ελέγχου, την αγγελία που θέλετε να αντιγράψετε. Πατήστε το εικονίδιο της αντιγραφής που βρίσκεται στο δεξί επάνω μέρος του κωδικού της αγγελίας. Θα σας εμφανιστεί ένα αντίγραφο της αγγελίας που επιλέξατε. Κάντε τις απαραίτητες διορθώσεις και πατήστε καταχώρηση.

Παρακαλούμε συνδεθείτε (Login), επιλέξτε απο την λίστα των αγγελιών στον προσωπικό σας πίνακα ελέγχου, την αγγελία που θέλετε να διαγράψετε. Πηγαίνετε στο tab Διαγραφή. Ενεργοπιήστε και πατήστε το κουμπί Διαγραφή. Σημειώστε ότι η διαδικασία διαγραφής δεν μπορεί να αντιστραφεί. Η αγγελία στην περίπωση λανθασμένης διαγραφής θα πρέπει να καταχωρηθεί απο την αρχή.

Παρακαλούμε συνδεθείτε (Login), επιλέξτε απο την λίστα των αγγελιών στον προσωπικό σας πίνακα ελέγχου, την αγγελία που θέλετε να απενεργοποιήσετε. Πηγαίνετε στο tab Διαγραφή. Ενεργοποιήστε και πατήστε το κουμπί Απενεργοποίηση. Σημειώστε ότι η διαδικασία Απενεργοποίησης δεν είναι οριστική διαγραφή. Με την ίδια διαδικασία επαναενεργοποιήτε την αγγελία. Οι απενεργοποιημένες αγγελίες δεν εμφανίζονται στην λίστα.

Πηγαίνετε στην σελίδα σύνδεσης (Login) και κάντε κλικ στο σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;». Δώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή carwall.gr και κάντε κλικ στο "Αποστολή Αιτήματος". Ένα e-mail με οδηγίες για την διαδικασία ανάκτησης του κωδικού σας θα σας αποσταλεί σύντομα.

Ναι. Έχετε την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία για 4 μήνες χωρίς καμία υποχρέωση να συνεχίσετε. Εάν επιθυμείτε να συνεχίσετε θα πρέπει να επιλέξετε ένα απο τα πακέτα συνδρομής.

Μπείτε στην αρχική σελίδα www.carwall.gr και πατήστε επάνω δεξιά στο κουμπί που λέει Εγγραφή, επιλέγετε "Έμπορος" και συμπληρώνετε τα πεδία της φόρμας. Στο τέλος τσεκάρετε την επιλογή Αποδοχής τον όρων Χρήσης και πατάτε το πλήκτρο Εγγραφή. Ένα e-Mail θα σας αποσταλεί με τα στοιχεία του λογαριασμού σας και το link ενεργοποίησης του. Είστε έτοιμοι για την είσοδό σας στο σύστημα διαχείρισης και πληροφόρησης του carwall.gr. Μέτα την επιτυχή είσοδο στο σύστημα, επάνω δεξιά επιλέγετε Προφίλ που συμπληρώνετε αναλυτικότερα στοιχεία της επιχείρησής σας. Αφού έχετε ολοκληρώσει την συμπλήρωση των παραπάνω μπορείτε να καταχωρήσετε τις αγγελίες σας.

Υπάρχουν 2 βασικοί τρόποι εξόφλησης. Ο πρώτος είναι πληρωμή online μέσω της πλατφόρμας PayPal όπου μπορείτε να κάνετε με ασφάλεια την πληρωμή σας μέσω πιστωτικής κάρτας ή λογαριασμού PayPal και ο δεύτερος είναι η κατάθεση σε τράπεζα. Με την ολοκλήρωση της πληρωμής σας αποστέλλεται το τιμολόγιο εντός 2 εργάσιμων ημερών.

Απο το μενού Έμποροι επιλέγετε Συνδρομές.

Ο ελάχιστος χρόνος χρήσης καθορίζεται απο το πακέτο που έχετε επιλέξει. Μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα πακέτα από το μενού Έμποροι επιλέγοντας Συνδρομές.

Παρακαλούμε συνδεθείτε (Login) στο σύστημα. Θα μεταφερθείτε αυτόματα στον προσωπικό σας πίνακα ελέγχου. Απο το μενού αριστερά επιλέγετε Αμαξοστάσιο. Στην λίστα εμφανίζονται όλες οι αγγελίες σας. Μπορείτε να προσθέσετε αγγελίες, να τις διορθώσετε, να προσθέσετε φωτογραφίες ή να τις διαγράψετε.

Σας παρέχουμε απεριόριστη χρήση της υπηρεσίας. Αναλυτικότερα δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στον αριθμό των Αγγελιών και των Φωτογραφιών που αναιβάζεται στην υπηρεσία. Το περιβάλλον της υπηρεσίας είναι πολυγλωσσικό και έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι εύκολα πρσβάσιμο και φιλικό ενώ είναι βελτιστοποιημένο για Tablets & Smartphones. Η διαχείριση του συνόλου των αγγελιών σας γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον (προσωπικός πίνακας ελέγχου) με πληθώρα δυνατοτήτων για ταχύτητα στην καταχώρηση και ευκολία στην αναζήτηση. Το σύστημα παράγει συγκεντρωτικά και αναλυτικά στατιστικά & γραφήματα για το σύνολο των αγγελιών σας. Κάθε έμπορος αποκτά προσωπική ιστοσελίδα όπου βρίσκονται συγκεντρωμένες όλες οι αγγελίες και τα στοιχεία που αφορούν την επιχειρησή του. Επίσης η επιχειρησή σας θα εμφανίζεται στον online κατάλογο εμπόρων οχημάτων και ανταλλακτικών.

Εάν έχετε δώσει τον αριθμό τηλεφώνου σας στη διαφήμιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να σας καλέσουν απευθείας. Σε αντίθετη περίπτωση, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να χρησιμοποιήσει τη φόρμα επικοινωνίας για να σας στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε αυτή την περίπτωση, θα λάβετε ένα μήνυμα από carwall.gr με το όνομα και το μήνυμα από τον ενδιαφερόμενο. Σημείωση: Στείλτε την απάντησή σας απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ενδιαφερόμενου και μην χρησιμοποιείτε τη λειτουργία απάντησης στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Συνήθως, η αγγελία σας εμφανίζεται στην carwall.gr αμέσως μετά την καταχώρησή της. Για τεχνικούς λόγους, μπορεί σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις να χρειαστούν μερικά λεπτά πριν η αγγελία σας εμφανιστεί στο διαδίκτυο. Σημείωση: Για να βρείτε την αγγελία σας μέσω της φόρμας αναζήτησης, τα δεδομένα που θα έχετε εισάγει πρέπει να αντιστοιχούν στα δεδομένα της αγγελίας σας. Βεβαιωθείτε επίσης ότι δεν έχετε απενεργοποιήσει την αγγελία σας και ότι η αγγελία σας δεν έχει λήξει.

Εάν έχετε προσθέσει τις φωτογραφίες σας σε μεταγενέστερο χρόνο, μπορεί για τεχνικούς λόγους να περάσουν μερικά λεπτά πριν οι εικόνες συσχετιστούν με την αγγελία σας. Παρακαλώ σημειώστε: Οι εικόνες θα εμφανίζονται αφού έχουν φορτωθεί με επιτυχία. Αν οι φωτογραφίες σας δεν συμμορφώνονται με τις τεχνικές απαιτήσεις, αυτό θα σας γνωστοποιηθεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας φορτώματος.

Παρακαλούμε συνδεθείτε (Login), επιλέξτε απο την λίστα των αγγελιών στον προσωπικό σας πίνακα ελέγχου, την αγγελία που θέλετε να αντιγράψετε. Πατήστε το εικονίδιο της αντιγραφής που βρίσκεται στο δεξί επάνω μέρος του κωδικού της αγγελίας. Θα σας εμφανιστεί ένα αντίγραφο της αγγελίας που επιλέξατε. Κάντε τις απαραίτητες διορθώσεις και πατήστε καταχώρηση.

Παρακαλούμε συνδεθείτε (Login), επιλέξτε απο την λίστα των αγγελιών στον προσωπικό σας πίνακα ελέγχου, την αγγελία που θέλετε να διαγράψετε. Πηγαίνετε στο tab Διαγραφή. Ενεργοπιήστε και πατήστε το κουμπί Διαγραφή. Σημειώστε ότι η διαδικασία διαγραφής δεν μπορεί να αντιστραφεί. Η αγγελία στην περίπωση λανθασμένης διαγραφής θα πρέπει να καταχωρηθεί απο την αρχή.

Παρακαλούμε συνδεθείτε (Login), επιλέξτε απο την λίστα των αγγελιών στον προσωπικό σας πίνακα ελέγχου, την αγγελία που θέλετε να απενεργοποιήσετε. Πηγαίνετε στο tab Διαγραφή. Ενεργοποιήστε και πατήστε το κουμπί Απενεργοποίηση. Σημειώστε ότι η διαδικασία Απενεργοποίησης δεν είναι οριστική διαγραφή. Με την ίδια διαδικασία επαναενεργοποιήτε την αγγελία. Οι απενεργοποιημένες αγγελίες δεν εμφανίζονται στην λίστα.

Φυσικά. Αφού συνδεθείτε (Login) στο σύστημα, η αρχική σελίδα σας παρέχει πληθώρα στατιστικών στοιχείων για όλα τα οχήματα που έχετε (ποσότητα, αξία, εύρος τιμών κ.λπ) όπως και γραφήματα επισκεψιμότητας των αγγελιών σας.

Πηγαίνετε στην σελίδα σύνδεσης (Login) και κάντε κλικ στο σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;». Δώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή carwall.gr και κάντε κλικ στο "Αποστολή Αιτήματος". Ένα e-mail με οδηγίες για την διαδικασία ανάκτησης του κωδικού σας θα σας αποσταλεί σύντομα.

Ναι. Στα στοιχεία που συμπληρώνετε κατά την εγγραφή σας στο σύστημα υπάρχει ένα πεδίο που λέγετε Διεύθυνση Διαδικτύου. Τα στοιχεία του πεδίου αποτελούν το πρόθεμα του ονόματος της προσωπικής σας ιστοσελίδας. π.χ. to-onoma.carwall.gr

Μπείτε στην αρχική σελίδα www.carwall.gr και πατήστε επάνω δεξιά στο κουμπί που λέει Εγγραφή, επιλέγετε "Επιχείρηση" και συμπληρώνετε τα πεδία της φόρμας. Στο τέλος τσεκάρετε την επιλογή Αποδοχής τον όρων Χρήσης και πατάτε το πλήκτρο Εγγραφή. Ένα e-Mail θα σας αποσταλεί με τα στοιχεία του λογαριασμού σας και το link ενεργοποίησης του. Είστε έτοιμοι για την είσοδό σας στο σύστημα διαχείρισης και πληροφόρησης του carwall.gr. Μέτα την επιτυχή είσοδο στο σύστημα, επάνω δεξιά επιλέγετε Προφίλ που συμπληρώνετε αναλυτικότερα στοιχεία της επιχείρησής σας.

Σας παρέχουμε απεριόριστη χρήση της υπηρεσίας. Το περιβάλλον της υπηρεσίας είναι πολυγλωσσικό και έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι εύκολα πρσβάσιμο και φιλικό ενώ είναι βελτιστοποιημένο για Tablets & Smartphones. Εγγραφή στον κατάλογο των επιχειρήσεων χωρίς να υπάρχει χρονικός περιορισμός στην χρήση του λογαριασμού σας. Η επιχειρησή σας θα εμφανίζεται στον online κατάλογο επιχειρήσεων.

Εάν έχετε δώσει τον αριθμό τηλεφώνου σας στα στοιχεία σας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να σας καλέσουν απευθείας. Σε αντίθετη περίπτωση, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να χρησιμοποιήσει τη φόρμα επικοινωνίας για να σας στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε αυτή την περίπτωση, θα λάβετε ένα μήνυμα από carwall.gr με το όνομα και το μήνυμα από τον ενδιαφερόμενο. Σημείωση: Στείλτε την απάντησή σας απευθείας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ενδιαφερόμενου και μην χρησιμοποιείτε τη λειτουργία απάντησης στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Πηγαίνετε στην σελίδα σύνδεσης (Login) και κάντε κλικ στο σύνδεσμο «Ξεχάσατε τον κωδικό σας;». Δώστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή carwall.gr και κάντε κλικ στο "Αποστολή Αιτήματος". Ένα e-mail με οδηγίες για την διαδικασία ανάκτησης του κωδικού σας θα σας αποσταλεί σύντομα.

GARAGE