7 ιδανικά αυτοκίνητα για νέους οδηγούς

Το να διαλέξεις το πρώτο σου αυτοκίνητο συνήθως απαιτεί συμβιβασμούς στο budget, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και στα θέλω που έχεις όταν πρόκειται να βγεις για πρώτη φορά στο δρόμο.

Η καλύτερη αγορά είναι ένα σχετικά καινούριο και πολύ αξιόπιστο αυτοκίνητο. Η αξιοπιστία είναι το «κλειδί», καθώς το αυτοκίνητο μπορεί να μην έχει τη διάρκεια εγγύησης ενός καινούριου, αν και υπάρχουν αρκετοί έμποροι που έχουν συμπεριλάβει πλέον την εγγύηση στις παροχές τους.

Μην ξεχνάτε ότι κάθε μεταχειρισμένο είναι διαφορετική περίπτωση, όπως και ο κάθε προηγούμενος κάτοχός του, άρα είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πόσο καλοσυντηρημένο είναι. Όσο πιο παλιό είναι ένα αυτοκίνητο τόσο πιο πολύ μεγάλο ρόλο παίζει η φροντίδα και η συντήρησή του από τους προκατόχους του. Οπότε, όταν καταλήξετε σε μια πιθανή αγορά μην ξεχάσετε να ελέγξετε το αυτοκίνητο στο συνεργείο που εμπιστεύεστε και να ζητήσετε και τις απαραίτητες εγγυήσεις από τον έμπορο.

Τέλος, σημαντικό ρόλο παίζει και το πόσο ασφαλές είναι ένα αυτοκίνητο, ιδιαίτερα για τους γονείς που θα αγοράσουν το πρώτο αυτοκίνητο στο παιδί τους για να το βοηθήσουν στα πρώτα του βήματα.

Είσαι λοιπόν νέος οδηγός και ψάχνεις την καλύτερη επιλογή στο μεταχειρισμένο για το πρώτο σου αυτοκίνητο; Κάναμε έρευνα και βρήκαμε 7 ιδανικές επιλογές για το πρώτο σου αυτοκίνητο που πληρούν τα κριτήρια της ασφάλειας και της αξιοπιστίας.

Κάντε click στις παρακάτω ενδεικτικές αγγελίες και επιλέξτε το επόμενο σας αυτοκίνητο:

Hyundai i20 
 

Ford Fiesta 
 

Suzuki Swift 
 

VW Polo 
 

Toyota Yaris 
 

Peugeot 208 

Renault Clio 

 

 

Διαβάστε επίσης:

ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Ή ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ: ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Δεν έχετε περάσει ΚΤΕΟ στο όχημά σας; Μάθετε τι κυρώσεις σας περιμένουν

Πώς να ελαχιστοποιήσετε την κατανάλωση καυσίμου του αυτοκινήτου σας

  • 14/04/2016 11:18:29
  • 30556
  • Service-Χρήσιμα
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE