Πώς να φτιάξεις μια σωστή αγγελία για να πουλήσεις το μεταχειρισμένο σου.

Χιλιάδες χρήστες «χτενίζουν» καθημερινά το διαδίκτυο αναζητώντας το επόμενό τους μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Ψάχνοντας ανάμεσα σε χιλιάδες αγγελίες, αρκετές από αυτές τις προσπερνούν κατευθείαν και σε άλλες ρίχνουν απλά μια «κλεφτή» ματιά προσπερνώντας τελικά και αυτές.

Πώς λοιπόν μπορείς να «κεντρίσεις» το ενδιαφέρον των υποψήφιων αγοραστών για να πουλήσεις τελικά το αυτοκίνητό σου, σε μια εποχή που η προσφορά υπερέχει της ζήτησης, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και παράλληλα η δυσπιστία είναι σε υψηλά επίπεδα;

Η ομάδα του carwall.gr παραθέτει τους βασικούς κανόνες και τρόπους για το πώς να φτιάξεις μια άρτια και ενδιαφέρουσα αγγελία για να πετύχεις δηλαδή το σκοπό σου, που δεν είναι άλλος από το να πουλήσεις το αυτοκίνητό σου εύκολα, γρήγορα και όσο πιο κοντά γίνεται στην τιμή που θες.

Παρακάτω σας παραθέτουμε πως θα πρέπει να είναι η αγγελία σας:

  • Καταρχάς, θα πρέπει να είναι ευπαρουσίαστη. Οι φωτογραφίες είναι άκρως απαραίτητες. Φωτογραφήστε το όχημά σας, ώστε να δίνεται η δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να έχει μια πολύ καλή άποψη τόσο για το εξωτερικό όσο και για το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας.
  • Φροντίστε να είναι πάντα καθαρό όταν το φωτογραφίζετε και εξωτερικά και εσωτερικά.
  • Μην το παρακάνετε με τις φωτογραφίες, 15-20 φωτογραφίες είναι ικανός αριθμός για να αποκτήσει κάποιος άποψη για το όχημά σας. Μην επαναλαμβάνετε φωτογραφίες γιατί κουράζουν τον χρήστη.
  • Μη διστάζετε να φωτογραφήσετε τυχόν γρατζουνιές ή ζημιές στο εξωτερικό ή το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Ο υποψήφιος αγοραστής θέλει να τις γνωρίζει και η απόκρυψή τους πιθανώς να φέρει δυσαρέσκεια και περισσότερη δυσπιστία όταν αργότερα θα επικοινωνήσει μαζί σας.
  • Συμπληρώστε όσα περισσότερα στοιχεία μπορείτε για το όχημά σας. Για παράδειγμα, τα ακριβή του χιλιόμετρα, τα τέλη κυκλοφορίας, την κατανάλωση, το ΚΤΕΟ και την πινακίδα αν είναι μονός ή ζυγός αριθμός. Θα σας απαλλάξει από πολλά άσκοπα τηλεφωνήματα. Ο υποψήφιος αγοραστής θέλει να γνωρίζει τα πάντα και έτσι αν σας τηλεφωνήσει θα είναι από πραγματικό ενδιαφέρον.
  • Στο ελεύθερο κείμενο σας δίνεται η δυνατότητα να περιγράψετε το όχημά σας, εκμεταλλευτείτε το δίνοντας πληροφορίες για τα service του αυτοκινήτου (πότε έγινε το προηγούμενο και πότε είναι το επόμενο), την κατάσταση των ελαστικών (όσο πιο καινούρια τόσο το καλύτερο και γλυτώνει ο υποψήφιος αγοραστής από ένα επιπλέον σημαντικό κόστος), το ΚΤΕΟ και την κάρτα καυσαερίων αν λήγουν και πότε. Επίσης καλό θα είναι ο υποψήφιος αγοραστής να γνωρίζει τον λόγο για τον οποίο πουλάτε το αυτοκίνητο σας (πχ. λόγω ανάγκης απόκτησης οικογενειακού αυτοκινήτου). Αναφέρετε αν είστε διατεθειμένος να κάνετε ανταλλαγή ή όχι με κάποιο άλλο όχημα , αν δεν καπνίζετε μες στο αυτοκίνητο και αν αυτό φυλάσσεται σε γκαράζ.
  • Τέλος, συμπληρώστε τον εξοπλισμό του συμπεριλαμβάνοντας όλα τα extras του αυτοκινήτου σας .

​Όσο περισσότερες από τις οδηγίες αυτές ακολουθήσετε τόσο περισσότερο αυξάνεται η πιθανότητα να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας, γλυτώνοντας από πολλά άσκοπα τηλεφωνήματα και προσελκύοντας τους πραγματικά ενδιαφερόμενους.

Για να καταχωρήσετε την αγγελία σας αν είστε ιδιώτης  πατήστε εδώ.

Για να καταχωρήσετε την αγγελία σας αν είστε έμπορος πατήστε εδώ.

 

Διαβάστε επίσης:

Υπολογίστε το κέρδος σε... χρήμα του diesel έναντι της βενζίνης

ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Ή ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ: ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

  • 27/10/2016 12:46:19
  • 22454
  • Service-Χρήσιμα
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE