Το RENAULT CAPTUR ήρθε 1o σε πωλήσεις στην Ευρώπη στην κατηγορία του!

Το Captur, το ευέλικτο, κομψό και δυναμικό crossover της Renault που εισήγαγε νέα δεδομένα στον τομέα του σχεδιασμού...

Το Captur, το ευέλικτο, κομψό και δυναμικό crossover της Renault που εισήγαγε νέα δεδομένα στον τομέα του σχεδιασμού, της άνεσης και της καινοτομίας, κατέκτησε την 1η θέση σε πωλήσεις στην Ευρώπη στην κατηγορία του, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ικανότητα της Renault να δημιουργεί νέα μοντέλα που κερδίζουν τις καρδιές των καταναλωτών. Το Renault Captur αναδεικνύεται αναμφισβήτητα σε ηγέτη των μικρών crossover ξεπερνώντας με μεγάλη διαφορά τον ανταγωνισμό.  Η πρωτιά αυτή αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς αφορά σε μια από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες κατηγορίες παγκοσμίως. Το 2014, σχεδόν ένα στα πέντε αυτοκίνητα που πωλήθηκαν σε όλον τον κόσμο ήταν crossover, με το μερίδιο αγοράς της κατηγορίας να φτάνει το 23% στην Ευρώπη και το 26% στην Κίνα. Χάρη στο Renault Captur και στο Dacia Duster, ο Όμιλος Renault τριπλασίασε το 2014 τις πωλήσεις του στην κατηγορία των crossover σε σχέση με το 2012, ενώ η έλευση του μικρομεσαίου crossover Kadjar το καλοκαίρι του 2015, αναμένεται να παγιώσει τις πρωτιές της Renault στην κατηγορία αυτή.

Η υπεροχή της Renault στα μικρά αυτοκίνητα είναι πλέον αδιαμφισβήτητη αφού με τα Clio και Captur κατέκτησε την πρώτη θέση στην Ευρώπη για το 2014 στις πλέον ανταγωνιστικές κατηγορίες Α + Β!

Από το λανσάρισμά του το 2012, το Captur έχει τιμηθεί με πολλές διακρίσεις όπως: ‘Best Small SUV under £16,000’ από το What Car?, τον μεγαλύτερο αγγλικό οδηγό αγοράς αυτοκινήτου,  ‘Best compact company car’ από το αγγλικό Bussiness car Manager, Car of the year από την τηλεοπτική εκπομπή αυτοκινήτου ‘Mas que coches της ισπανικής τηλεόρασης.

Λίγα λόγια για το Renault Captur

Το νέο Renault Captur είναι ένα πολυδιάστατο και εξαιρετικά οικονομικό crossover με περιπετειώδη προσωπικότητα και ιδιαίτερα κομψό στυλ, ενώ οι compact διαστάσεις του χαρίζουν μοναδική ευελιξία στην πόλη. Διατίθεται με τους κορυφαίους και οικονομικούς κινητήρες Energy diesel (1.5 dCi 90) & βενζίνης (0.9 TCe 90 & 1.2 TCe 120) που εξασφαλίζουν εξαιρετικά χαμηλές καταναλώσεις (από 3,6 lt/100km) και μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Το πρωτοποριακό αυτόματο κιβώτιο EDC διπλού συμπλέκτη με 6 σχέσεις, που σπάνια συναντάται σε αυτή την κατηγορία, προσφέρει άνετη και απολαυστική οδήγηση συνδυάζοντας παράλληλα οικονομία και μειωμένες εκπομπές ρύπων. Λειτουργικό και πρακτικό το νέο Renault Captur είναι ασυναγώνιστο χάρη στις αφαιρούμενες επενδύσεις καθισμάτων, στο συρτάρι Easy box 11 λίτρων, στο χώρο αποσκευών με διπλό πάτωμα, στην πληθώρα αποθηκευτικών χώρων, στην ενιαία συρόμενη πίσω σειρά καθισμάτων και στην ανακλινόμενη πίσω σειρά καθισμάτων. Με πληθώρα τεχνολογικών καινοτομιών όπως το σύστημα Stop&Start, την επιλογή οδήγησης Eco για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, το σύστημα Hill Start Assist για εύκολη εκκίνηση σε οδόστρωμα με κλίση, σύστημα Cruise control με Speed Limiter, σύστημα ελέγχου ευστάθειας, σύστημα ανάκτησης ενέργειας και σύστημα φωτισμού προσαρμοζόμενης κατεύθυνσης για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια στο δρόμο, το νέο Renault Captur αποτελεί την ενσάρκωση της τεχνογνωσίας της Renault. Επιπλέον το πλήθος μοναδικών επιλογών προσωπικής διαμόρφωσης, όπως η διχρωμία αμαξώματος και η πλούσια συλλογή επενδύσεων και χρωματικών συνδυασμών στο εσωτερικό, δίνουν στον κάτοχό του την ελευθερία να το φτιάξει σύμφωνα με το προσωπικό του γούστο.

Το νέο Renault Captur, το 1Ο σε πωλήσεις στην Ευρώπη στην κατηγορία των μικρών crossover, διατίθεται στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο Renault, από 13.650€ με δυνατότητα 5ετούς Εργοστασιακής Εγγύησης.

  • 04/03/2015 19:53:08
  • 1200
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE