Το Porsche 911 Speedster θα μπεί στην παραγωγή το πρώτο εξάμηνο του 2019

Το αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια των 70ων γενεθλίων του κατασκευαστή σπορ αυτοκινήτων, θα παραχθεί ως μια περιορισμένη ειδική έκδοση: η Porsche αποφάσισε να ξεκινήσει την παραγωγή του Porsche 911 Speedster το πρώτο εξάμηνο του 2019.

Θα κατασκευαστούν ακριβώς 1.948 μονάδες του ανοιχτού διθέσιου. Ο αριθμός θυμίζει το Porsche 356 "Number 1" που έλαβε την άδεια λειτουργίας τον πίσω στο 1948. Στο Παρίσι, η Porsche παρουσίασε τη δεύτερη φετινή μελέτη Speedster Concept. Το Guards Red paint είναι μια αναφορά στο αυτοκίνητο του 1988, 911 Speedster της γενιάς G-Model. Οι νέοι τροχοί των 21 ιντσών σε σταυρωτές ακτίνες και το μαύρο δερμάτινο εσωτερικό δημιουργούν μια απολαυστική και σπορ εμφάνιση.

Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα: Το 911 Speedster Concept, που παρουσιάστηκε αρχικά στις 8 Ιουνίου 2018 στο Zuffenhausen ως έκδοση "Heritage", θα κυκλοφορήσει το 2019. Το αυτοκίνητο αναπτύχθηκε στο Porsche Motorsport στο Weissach σε συνεργασία με το Porsche και το Porsche Exclusive.

Το μελλοντικό 911 Speedster, βασισμένο στην σειρά 991, θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο που θα προσφερθεί με τα νέα πακέτα σχεδιασμού Heritage Design. Αυτή η αποκλειστική γραμμή αξεσουάρ της Porsche Exclusive επιτρέπει έναν ακόμα υψηλότερο βαθμό προσωποποίησης για το 911.

Αποκλειστική γραμμή αξεσουάρ από την Porsche Exclusive

Εκτός από την ελκυστικό βαφή, οι 21-ιντσών τροχοι είναι ένα ακόμη οπτικό χαρακτηριστικό αυτής της τελευταίας μελέτης που παρουσιάστηκε στο Παρίσι. Ο σχεδιασμός των τροχών είναι παρόμοιος με αυτόν των αγωνιστικών αυτοκινήτων της Porsche, όπως το 911 RSR και το GT3 R. Τα φώτα ημέρας ήταν επίσης εμπνευσμένα από τους αγώνες. Οι δύο εξωτερικοί καθρέπτες που έχουν σχήμα Talbot, καθώς και το καπάκι της δεξαμενής καυσίμου - τοποθετημένοι κεντρικά στο καπό - σκιάζονται σε μαύρο-χρώμιο και πλατίνα. Σε αντίθεση με την προηγούμενη έκδοση "Heritage", το εσωτερικό χρησιμοποιεί μερικώς διάτρητο μαύρο δέρμα αναβαθμισμένο με κόκκινα χαρακτηριστικά.

Όλα τα κατασκευαστικά στοιχεία του αμαξώματος καθώς και ολόκληρη η τεχνολογία και των δύο οχημάτων 911 Speedster Concept είναι πανομοιότυπα. Αυτά περιλαμβάνουν τα συντομευμένα πλαίσια παραθύρων με τα χαμηλά καπάκια και τα μικρότερα πλευρικά παράθυρα, καθώς και το πίσω καπό με ίνες άνθρακα με το κάλυμμα διπλής φούσκας πίσω από τα καθίσματα. Και τα δύο αυτοκίνητα έρχονται με ένα ελαφρύ κάλυμμα Tonneau, εξοπλισμένο με κουμπιά Tenax

Το επίκεντρο της περιορισμένης ειδικής έκδοσης

Το σκελετό των αυτοκινήτων βασίζεται στο 911 Carrera 4 Cabriolet. Τα φτερά, καθώς και το εμπρόσθιο και οπίσθιο κάλυμμα, είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ σύνθετο υλικό από ανθρακονήματα, ενώ το πλαίσιο προέρχεται από το 911 GT3. Επιπλέον, το τμήμα ανάπτυξης GT παρείχε το σύστημα εξάτμισης με τους σωλήνες εξαγωγής τιτανίου και το σύστημα μετάδοσης κίνησης, συμπεριλαμβανομένου του χειροκίνητου κιβωτίου εξατάχυτου. Το ίδιο ισχύει και για το κεντρικό στοιχείο της περιορισμένης ειδικής έκδοσης: Το Speedster Concept τροφοδοτείται από έναν κινητήρα επίπεδης εξάτμισης φυσικού αερισμού που αναπτύσσει πάνω από 500 hp και μπορεί να επιταχύνει τις στροφές μέχρι 9.000 σ.α.λ.

.

Το επίκεντρο της περιορισμένης ειδικής έκδοσης

Ο σκελετός των αυτοκινήτων βασίζεται στο 911 Carrera 4 Cabriolet. Τα φτερά, καθώς και το εμπρόσθιο και οπίσθιο κάλυμμα, είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ σύνθετο υλικό από ανθρακονήματα, ενώ το πλαίσιο προέρχεται από το 911 GT3. Επιπλέον, το τμήμα ανάπτυξης GT παρείχε το σύστημα εξάτμισης με τους σωλήνες εξαγωγής τιτανίου και το σύστημα μετάδοσης κίνησης, συμπεριλαμβανομένου του χειροκίνητου κιβωτίου (εξατάχυτου). Το ίδιο ισχύει και για το κεντρικό στοιχείο της περιορισμένης ειδικής έκδοσης: Το Speedster Concept τροφοδοτείται από έναν κινητήρα επίπεδης εξάτμισης που αναπτύσσει πάνω από 500 hp και μπορεί να επιταχύνει μέχρι τις 9.000 σ.α.λ.

  • 13/10/2018 12:28:10
  • 747
  • Καινούργια Αυτοκίνητα
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE