Στην πρώτη θέση η Peugeot - Automotivo

Η Automotivo κατέκτησε και το 2016 την πρώτη θέση στο δίκτυο πωλήσεων της Peugeot για τα καινούρια αυτοκίνητα, καθώς πρώτη παραμένει και στις διελεύσεις αυτοκινήτων στο τμήμα του συνεργείου.

 

Αναλυτικότερα, σε πρόσφατη εκδήλωση για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Automotivo, που είναι εξουσιοδοτημένος dealer της Peugeot και δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 1992, ο ιδρυτής της εταιρείας κ. Θωμάς Τρομπούκης δήλωσε ότι «το 2016 ήταν μία χρονιά που η Automotivo θα έπρεπε να υλοποιήσει τους στόχους της κάτω από πραγματικά αντίξοες συνθήκες, τις οποίες γνωρίζουμε και βιώνουμε όλοι.  Παρόλα αυτά και το 2016 κατάφερε να παραμείνει μία υγιής εταιρεία και να διατηρήσει το ανθρώπινο δυναμικό της, αλλά και να το ενισχύσει με νέους συνεργάτες».

                                                                     Ο ιδρυτής της Automotivo κ. Θωμάς Τρομπούκης.

Στη συνέχεια ο κ. Τρομπούκης, αναφερόμενος στην επιτυχία της Automotivo τόνισε ότι «το 2016 η Automotivo ήταν η πρώτη εταιρεία σε πωλήσεις νέων αυτοκινήτων Peugeot πανελλαδικά και επίσης πρώτη σε διελεύσεις αυτοκινήτων στο κομμάτι του συνεργείου. Το όραμά μας είναι διατηρήσουμε και το 2107 την πρωτιά μας παρακολουθώντας στενά της εξελίξεις γύρω από τον κλάδο του αυτοκινήτου εναρμονιζόμενοι με αυτές και παρέχοντας καλύτερες ποιοτικά υπηρεσίες στους πελάτες μας.».



Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως στην εκδήλωση παραβρέθηκαν διευθυντικά στελέχη της Peugeot Hellas και της ασφαλιστικής Elysee. Πιο συγκεκριμένα από την Peugeot Hellas παρόντες ήταν ο περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων κ. Γιώργος Αλπός και ο διευθυντής marketing της Peugeot Hellas - Aiglon Α.Ε. κ. Μάνος Εμμανουήλ. Την Elysee Α.Ε.(μέλος του ομίλου Συγγελίδη) εκπροσώπησε ο γενικός διευθυντής κ. Μπάμπης Μωραϊτης. 

Από αριστερά ο ιδρυτής της Αutomotivo κ. Θωμάς Τρομπούκης,

ο κ. Μπάμπης Μωραΐτης Γενικός Διευθυντής της Elysee,

ο κ. Γιώργος Αλπός περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων #Peugeot,

ο κ. Μάνος Εμμανουήλ Διευθυντής marketing Peugeot,

και ο Γενικός Διευθυντής Automotivo κ. Σπύρος Σακκας.

Η Automotivo ως εξουσιοδοτημένος Dealer της Peugeot, διαθέτει μονάδες μεταχειρισμένων οχημάτων, εγκατάστασης υγραεριοκίνησης και φανοποιείας. Επιπλέον, καλύπτει όλη την Αττική με καταστήματα σε Γέρακα, Γλυκά Νερά και Κηφισίας- Χαλάνδρι, στοχεύοντας σύμφωνα με ανθρώπους της εταιρείιας στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του για την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.
 

  • 10/02/2017 15:15:17
  • 8319
  • Αφιερώματα-Πρόσωπα
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE