Παρουσιάζοντας τη νέα Maserati Ghibli Ribelle (photos & vid)

Η Maserati υπογραμμίζει περαιτέρω τη σημασία της Ghibli στην γκάμα της με μια νέα περιορισμένη έκδοση που θα κυκλοφορήσει από το εμπορικό σήμα Trident από τον Οκτώβριο. Το νέο Maserati "Ghibli Ribelle", που παράγεται σε μια περιορισμένη έκδοση μόλις 200 αυτοκινήτων, προσφέρει στους ιδιοκτήτες αποκλειστικό σχεδιασμό και κομψά εσωτερικά διακοσμητικά στοιχεία που μοιράζονται έναν κοινό παρονομαστή: το εκλεπτυσμένο χρώμα μαρμαρίδας "Nero Ribelle" μοναδικό σχεδιασμό του αυτοκινήτου για ένα εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα.

  • Περιορισμένη έκδοση μόλις 200 αυτοκινήτων
  • Εξωτερικό χρώμα σε μαρμαρυγία Nero Ribelle και ειδικά διακοσμητικά εσωτερικά και εξωτερικά
  • Διατίθεται σε όλες τις μονάδες ισχύος: 275 HP πετρελαίου και 350 HP και 430 ίππων βενζίνης

Αυτή η νέα περιορισμένη έκδοση Ghibli θα είναι διαθέσιμη με τον turbodiesel 275 HP V6 και τις δύο επιλογές βενζινοκινητήρων, το V6 twin-turbo που παράγει 350 ίππους και 430 HP, σχεδιάστηκε από το Maserati Powertrain και κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο της Ferrari στο Maranello.

Εκ πρώτης όψεως, η κομψή σιλουέτα του Ghibli αποκτά νέα διάσταση χάρη στον μεταλλικό τόνο του χρώματος "Nero Ribelle". Μια εξελιγμένη σκιά που συνδυάζεται εξαιρετικά με τους αποκλειστικούς λαμπερούς μαύρους 19 ιντσών ζάντες αλουμινίου Proteo με αντίθετες κόκκινες χαραγμένες με λέιζερ λεπτομέρειες. Οι δαγκάνες φρένων είναι κόκκινες.

Το εσωτερικό του "Ghibli Ribelle" διαθέτει μαύρο / κόκκινο ταμπλό διπλού τόνου, μαύρα πάνελ πόρτας και κόκκινο κεντρικό υποβραχιόνιο, μαύρο δερμάτινο τιμόνι Sport με ραφές . Τα σπορ καθίσματα (με 12 μνήμες θέσης) είναι με πλήρη δερμάτινη επένδυση, και πάλι δύο τόνων σε μαύρο / κόκκινο με ραφές, διαθέσιμες αποκλειστικά για αυτή την περιορισμένη έκδοση.

Η μοναδικότητα του νέου εσωτερικού χώρου της περιορισμένης έκδοσης της Ghibli υπογραμμίζεται περαιτέρω από ένα χρωματισμένο σήμα αλουμινίου που φέρει το θρυλικό Trident σε συνδυασμό με το νέο λογότυπο της Ribelle. Βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα, στο ξύλο με φινίρισμα Black Piano, είναι ορατό σε όλους τους επιβάτες του οχήματος ώστε να καθιερώσουν τον μοναδικό, αποκλειστικό χαρακτήρα του.

Για αυτή την περιορισμένη έκδοση "Ghibli Ribelle", η Maserati προσφέρει επίσης το προαιρετικό πακέτο Ribelle Plus, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη πολυτέλεια με παράθυρα ιδιωτικής προστασίας για βελτιωμένη θερμομόνωση και ηχομόνωση, προσαρμοστικούς προβολείς πλήρους LED Matrix, premium sound σύστημα Harman Kardon και ανοιγόμενη ηλιοροφή.

  • 22/10/2018 09:30:58
  • 811
  • Καινούργια Αυτοκίνητα
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE