Νέος Εξουσιοδοτημένος Διανομέας Seat στο Αγρίνιο.

Η SEAT Τεχνοκάρ ΑΒΕΕ καλωσορίζει στο επίσημο δίκτυό της την εταιρεία Π. ΚΟΣΜΑΣ ΑΕ, που αποτελεί τον νέο Εξουσιοδοτημένο Διανομέα και Επισκευαστή SEAT στην πόλη του Αγρινίου. Οι κάθετες, ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις της SEAT Π. ΚΟΣΜΑΣ ΑΕ βρίσκονται στο 1ο χλμ Ε.Ο. Αγρινίου – Ιωαννίνων , με τμήμα πωλήσεων, service, φανοποιείο και φανοβαφείο, καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες των πελατών SEAT στην συγκεκριμένη περιοχή.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Π. ΚΟΣΜΑΣ ΑΕ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να γνωρίσουν από κοντά όλη την γκάμα των αυτοκινήτων SEAT, να διαπιστώσουν την εξαιρετική τους ποιότητα, την υψηλή τεχνολογία που διαθέτουν αλλά και το εξαιρετικό value for money που προσφέρουν.

Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν Test Drive στα μοντέλα SEAT ώστε να επιλέξουν αυτό που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες τους.

Π. ΚΟΣΜΑΣ Α.Ε.
1ο χλμ Ε.Ο. Αγρινίου – Ιωαννίνων, ΤΚ: 30100, Αγρίνιο
Τηλ: 26410 45300

 

Η SEAT είναι η μοναδική εταιρεία στον κλάδο της με δυνατότητες πλήρους φάσματος δραστηριοτήτων για σχεδιασμό, ανάπτυξη, κατασκευή και εμπορία αυτοκινήτων στην Ισπανία. Είναι μέλος του ομίλου Volkswagen και έχει την έδρα της στο Martorell (Βαρκελώνη), εξάγοντας το 75% της παραγωγής της σε 72 χώρες. Η SEAT είναι ηγέτης στην αγορά αυτοκινήτου στην Ισπανία και το 2010 o κύκλος εργασιών της ανήλθε σε 4,7 δισ. ευρώ με συνολικές πωλήσεις 339.500 οχημάτων.

Στις εγκαταστάσεις της εργάζονται 13.000 επαγγελματίες στα τρία κέντρα παραγωγής, στη Βαρκελώνη - Zona Franca, στο El Prat de Llobregat και στο Martorell όπου κατασκευάζονται τα ιδιαίτερα επιτυχημένα IBIZA και LEON, μεταξύ των άλλων μοντέλων της μάρκας. Ο Όμιλος Volkswagen, στην μονάδα παραγωγής στην Palmela της Πορτογαλίας, κατασκευάζει το SEAT Alhambra.

Η Ισπανική πολυεθνική διαθέτει επίσης ένα Τεχνικό Κέντρο, απασχολώντας περισσότερους από 900 μηχανικούς, των οποίων οι αρμοδιότητες αποτελούν την κινητήρια δύναμη της καινοτομίας για την Μάρκα που αποτελεί τον νούμερο ένα βιομηχανικό επενδυτή στο R & D στην Ισπανία. Επιπλέον, σύμφωνα με την δέσμευση της για την προστασία του περιβάλλοντος, η SEAT αναλαμβάνει να στηρίζει την κύρια δραστηριότητα της στα βασικά κριτήρια της αειφορίας, δηλαδή την μείωση των εκπομπών CO2, την ενεργειακή απόδοση καθώς και την ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση των χρησιμοποιούμενων πόρων.

 

  • 29/04/2015 09:59:33
  • 2510
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE