Η Lexus ανακοινώνει παγκοσμίως το νέο UX 200/250h (photos+video)

Παρουσιάστηκε στη σειρά της Lexus το 2018 ως ένα αστικό συμπαγές cross-over, το UX χρησιμοποιεί την ιδέα "Creative Urban Explorer", με στόχο να είναι το "CUE" για την εξερεύνηση ενός νέου τρόπου ζωής. Το μυώδες σώμα αποπνέει σκληρότητα και δύναμη, ενώ τα φουσκωτά φτερά παραπέμπουν σε ευέλικτη οδήγηση για να δημιουργήσουν ένα τολμηρό και εκλεπτυσμένο εξωτερικό. Το εσωτερικό του συνδυάζει την αίσθηση του οδηγικού ενθουσιασμού με έναν οπτικά εκτεταμένο χώρο. Επιπλέον, επιδιώξαμε την εξαιρετική απόκριση του τιμονιού, τη σταθερότητα στο χειρισμό και την εκλεπτυσμένη ποιότητα κύλισης.

Από την κυκλοφορία του το 2018, συνολικά περίπου 240.000 μονάδες έχουν πουληθεί σε περισσότερες από 80 χώρες και περιοχές έως τα τέλη Μαρτίου 2022. Η διευρυνόμενη γκάμα ηλεκτροκίνητων οχημάτων Hybrid (HEV) και μπαταρίας EV (BEV), επιτεύχθηκε το ποσοστό των ηλεκτροκίνητων οχημάτων περίπου του 80% των πωλήσεων παγκοσμίως, καθιστώντας το κορυφαίο μοντέλο στην ηλεκτροκίνητη σειρά Lexus. Στο μέλλον, θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στην πρακτική εξάπλωση των ηλεκτρικών οχημάτων προς την υλοποίηση μιας κοινωνίας ουδέτερης από εκπομπές άνθρακα, προσαρμόζοντας παράλληλα τις διαφοροποιούμενες ανάγκες και τον τρόπο ζωής των πελατών.

Βασισμένο στη φιλοσοφία "Always On" της συνεχούς βελτίωσης μέσω της ευέλικτης ανάπτυξης, το νέο UX200/250h έχει βελτιώσει περαιτέρω και συναρπάσει την οδηγική απόδοση, έχει βελτιώσει τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας του επεκτείνοντας τις λειτουργίες τεχνολογίας προληπτικής ασφάλειας και πρόσθεσε το πιο πρόσφατο σύστημα πολυμέσων.

Για τη βελτίωση της οδηγικής εμπειρίας, η δομική ακαμψία βελτιώθηκε με την προσθήκη 20 σημείων συγκόλλησης στο αμάξωμα και ο συντονισμός EPS και αμορτισέρ ανάλογα. Πέτυχε συναρπαστικές επιδόσεις ώστε να βελτιώσει περαιτέρω την εκλεπτυσμένη, άμεση αίσθηση και απόκριση μέσω εκτεταμένων δοκιμών στο Τεχνικό Κέντρο της Toyota Shimoyama

LEXUS INTERNATIONAL CHIEF ENGINEER -MITSUTERU EMOTO
Το αρχικό UX αναπτύχθηκε με ετήσιες βελτιώσεις με το θέμα "Always On", αλλά αυτό το νέο UX στοχεύει να ενισχύσει την ελκυστικότητα των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, ειδικά των HEV, εξελίσσοντας περαιτέρω την οδηγική εμπειρία και τον προηγμένο εξοπλισμό ασφαλείας με μοναδικό τρόπο της Lexus. Με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, τα μέλη συνεργάστηκαν για να αναπτύξουν αυτά τα δύο βασικά χαρακτηριστικά, έτσι ώστε οι πελάτες σε όλο τον κόσμο να μπορούν να απολαμβάνουν μια αίσθηση πολυτέλειας και μια άνετη και ασφαλή εμπειρία οδήγησης. Σας προσκαλούμε να κάνετε μια βόλτα με το νέο UX και να ζήσετε τη δέσμευσή μας στη Lexus.

  • 31/05/2022 14:01:04
  • 2176
  • Καινούργια Αυτοκίνητα
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE