Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γιορτή της Θεσσαλονίκης, τον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» έχει ξεκινήσει – και η Mercedes-Benz θα είναι εκεί!

Με μεγάλη λαμπρότητα έγινε η επίσημη πανελλαδική παρουσίαση του αγωνιστικού προγράμματος του επετειακού 10ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» και των παράλληλων πολιτιστικών και κοινωνικών εκδηλώσεων της διοργάνωσης στο Ολυμπιακό Μουσείο της Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση αυτή παραβρέθηκε πλήθος επισήμων, Ολυμπιονικών και αθλητών που στηρίζουν την προσπάθεια καθώς και εκπρόσωποι των χορηγών της διοργάνωσης.

Για πρώτη φορά φέτος, η Mercedes-Benz έχει την χαρά να στηρίζει τη συγκεκριμένη διοργάνωση ως Επίσημος Χορηγός και για το σκοπό αυτό θα διαθέσει ένα μεγάλο αριθμό επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων, ώστε να καλυφθούν όλες οι ανάγκες μετακίνησης των διοργανωτών. Παράλληλα, έχει δημιουργήσει ομάδα 100 περίπου ατόμων, η οποία αποτελείται από υπαλλήλους, πελάτες, συνεργάτες και φίλους της, που θα τρέξουν για να προσφέρουν στους οργανισμούς που υποστηρίζει η Mercedes-Benz Ελλάς – το «Χαμόγελο του Παιδιού» & το «Make-A-Wish Ελλάδος».

Περισσότεροι από 20.000 δρομείς έχουν δηλώσει συμμετοχή στα τρία αγωνίσματα (Μαραθώνιος, Αγώνας δρόμου 5 & 10 χλμ)  αυτής της γιορτής του ευ αγωνίζεσθαι και η Mercedes-Benz Ελλάς είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που για πρώτη φορά συμμετέχει ως χορηγός σε μία τόσο σημαντική αθλητική οργάνωση, τόσο για τη Βόρεια Ελλάδα όσο και για τη χώρα γενικότερα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 10ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» θα λάβει χώρα την Κυριακή 5 Απριλίου με σημείο εκκίνησης το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στην Πέλλα και τερματισμό στον Λευκό Πύργο στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

  • 31/03/2015 09:36:57
  • 1074
  • Αφιερώματα-Πρόσωπα
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE