Δέκα προτάσεις μεταχειρισμένου για γυναίκες

Με ποια κριτήρια αγοράζει μία γυναίκα ένα αυτοκίνητο από δεύτερο χέρι και σε ποιες ιδιότητες δίνει προτεραιότητα σε σχέση με τον άνδρα;

Μπορεί να μην υπάρχει επίσημα το «γυναικείο αυτοκίνητο», ωστόσο είναι γεγονός, ότι το ωραίο φύλο επιλέγει το αυτοκίνητό του με διαφορετικά κριτήρια από ότι ο μέσος άνδρας. Αυτό ισχύει και για τα μεταχειρισμένα οχήματα.

Το συμπέρασμα στο οποίο έχουμε καταλήξει δεν προκύπτει αυθαίρετα. Αντίθετα βασίζεται σε μία μεγάλη βάση δεδομένων, μέσω της οποίας αποκαλύπτονται οι ιδανικές προδιαγραφές ενός αυτοκινήτου με τα μάτια μίας γυναίκας. 

Δείτε λοιπόν ποια είναι τα χαρακτηριστικά, στα οποία δίνει σήμερα έμφαση μία γυναίκα στην Ελλάδα, πριν αποφασίσει για το επόμενο αυτοκίνητό της:

 

  • Ασφάλεια

Οι γυναίκες ενδιαφέρονται περισσότερο από τους άνδρες για την ασφάλεια τη δική τους, αλλά και των επιβατών τους, ιδιαίτερα αν είναι μητέρες και μεταφέρουν παιδιά.

 

  • Λειτουργικότητα

Ενα αυτοκίνητο κατακτά τις περισσότερες γυναίκες με την πρακτικότητά του, τους άνετους χώρους του, την καλή ορατότητα και ένα ικανοποιητικό πορτ-μπαγκάζ.

 

  • Οικονομία

Η χαμηλή κατανάλωση και το φτηνό κόστος χρήσης αποτελούν προτεραιότητα για τις κυρίες, οι οποίες διαχειρίζονται πολύ συχνά τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

 

  • Ευελιξία

Οι συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις, ένα ελαφρύ τιμόνι, οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες βοηθούν τη γυναίκα οδηγό να ελιχθεί και να παρκάρει ευκολότερα μέσα στην πόλη.

 

  • Στυλ

Το ντιζάιν παίζει επίσης καθοριστικό ρόλο στην τελική επιλογή αυτοκινήτου από μία γυναίκα. Ορισμένες φορές μάλιστα μπορεί να απορρίψει ένα πολύ καλό μεταχειρισμένο λόγω του χρώματός του.

 

  • Η τιμή αγοράς

Οι γυναίκες είναι πιο συνεπείς με τα όρια τιμών, που έχουν θέσει για την αγορά ενός Ι.Χ. Ετσι δεν παρασύρονται τόσο εύκολα, όσο οι άνδρες, που κάνουν την οικονομική υπέρβαση για ένα μοντέλο, που τους αρέσει πολύ.

 

Παρακάτω σας παραθέτουμε δέκα ενδεικτικά παραδείγματα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, από αγγελίες που έχουν καταχωρηθεί στην ιστοσελίδα μας:

Peugeot 208 ACTIVE 1.4 DIESEL 4/2015

Peugeot 108 ACCESS 1000 5/2015

Chevrolet Spark δώρο τα τελη 2017 6/2012

Hyundai I10 GL ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 3/2011

Toyota Aygo COOL 1.0 VVT 3/2012

Fiat Panda 1.3 DIESEL ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ '12 3/2012

Fiat 500 7/2011

Kia Picanto 1.1 5D AUTO 12/2008

Nissan Micra 4/2011

Toyota Iq ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ 2/2011

 

" Μεταβείτε σε όλες τις αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων του car wall "

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 08/03/2017 14:25:19
  • 4585
  • Service-Χρήσιμα
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE