Toyota Yaris Y20 - Η Toyota γιορτάζει 20 χρόνια Yaris

Η Toyota αποτίει φόρο τιμής στο αρχικό Yaris, εισάγοντας ένα νέο μοντέλο, το Y20, στη σειρά μοντέλων του 2019, σηματοδοτώντας την 20ή επέτειο του επιτυχημένου αυτοκινήτου της κατηγορίας Β που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην παράσταση Motor Show του Παρισιού το 1998. Μέσα από δύο δεκαετίες και τρεις γενιές, έχει καθιερωθεί ως το καλύτερο μοντέλο της Toyota στην Ευρώπη.

Η αναθεωρημένη σειρά Yaris, που αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, θα προσφέρει ένα νέο σύστημα πολυμέσων που θα επιτρέπει την σύνδεση με smartphone.

Θα υπάρξει μια αρχική παραγωγή του μοντέλου 1998 Launch Edition Y20 με το ίδιο χρώμα χρυσού που χρησιμοποιήθηκε από το πρώτο Yaris, αλλά με τη σύγχρονη ματιά μιας διχρωμίας.

Τα μοντέλα Y20 παραγωγής θα τοποθετηθούν στην καρδιά της σειράς μοντέλων Yaris 2019, αντικαθιστώντας την τρέχουσα κατηγορία Mid + και προσφέροντας μια ισχυρή πρόταση αξίας για τους πελάτες. Θα είναι διαθέσιμες οι τυποποιημένες και οι δίχρωμες εκδόσεις, οι δε τελευταίες αντιστοιχούν χρώματα ασημί, μαργαριταριού ή μαύρου αμαξώματος με ένα νέο σκούρο γκρι φινίρισμα για την οροφή.

Το εξωτερικό στυλ χρησιμοποιεί σκούρα γκρι χαρακτηριστικά για να διακρίνει το Y20 στην σειρά Yaris. Αυτά περιλαμβάνουν ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών με 10 ακτίνες και πλάκες με σκούρο γκρι χρώμα, μπροστινή μάσκα, περιβλήματα καθρέπτων και φως ομίχλης (με λεπτομέρειες χρωμίου). Το Y20 διαθέτει επίσης μια κεραία πτερυγίων καρχαρία, το χρώμα προσαρμόζεται στην οροφή, το γυαλί προστασίας ιδιωτικού χώρου με σκοτεινό χρώμα και το ειδικό σήμα Y20 στο πίσω μέρος.

Το εσωτερικό επεκτείνει το σκούρο γκρι θέμα, που εφαρμόζεται στην κεντρική κονσόλα, τα ένθετα του τιμονιού και τις νέες ταπετσαρίες υφασμάτων με πούλιες. Ο εξαερισμός, ο ηχητικός εξοπλισμός και ο λεβιές ταχυτήτων, το μαξιλάρι από μαύρο ύφασμα με ασημένια μπορντούρα και το σήμα Y20 στο ταμπλό και τα εμπρός καθίσματα ενισχύουν περαιτέρω την αίσθηση ποιότητας του εσωτερικού χώρου.

Το μοντέλο του 2019 με το νέο σύστημα πολυμέσων της Yaris ανταποκρίνεται στην επιθυμία των ανθρώπων να είναι πάντα συνδεδεμένοι με τις επαφές τους. Η συνδεσιμότητα έχει γίνει όλο και πιο σημαντική αγορά για τους πελάτες και το νέο πακέτο θα επιτρέψει την εύκολη ενσωμάτωση των smartphone και την πρόσβαση σε χρήσιμες, δημοφιλείς εφαρμογές.

Η λειτουργία γίνεται μέσω απλής κεντρικής οθόνης αφής. Μόλις συνδεθεί, τα επιλεγμένα περιεχόμενα του smartphone μπορούν να προβληθούν και να αποκτήσουν πρόσβαση μέσω της οθόνης. Η λειτουργία θα επεκταθεί με την πάροδο του χρόνου, ώστε να καταστεί δυνατή η πρόσβαση και σε εφαρμογές τρίτων.

Το σύστημα διαθέτει καθαρό και απλό σχεδιασμό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παροχή πλοήγησης σε δρομολόγια και είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε φωνητικές εντολές, μέσω ενός νέου μικροφώνου και ενός αποκλειστικού κουμπιού στη κεντρική κονσόλα, με την ελάχιστη απόσπαση του οδηγού. Η οθόνη αφής θα ανταποκρίνεται επίσης σε γνωστές χειρονομίες πολλαπλής αφής.

  • 09/10/2018 08:52:58
  • 3200
  • Καινούργια Αυτοκίνητα
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE