Το πρωτότυπο Kia SPORTSPACE θα παρουσιαστεί στη Γενεύη

Η Kia Motors Europe θα παρουσιάσει ένα νέο καινοτόμο conceptcar, το Kia SPORTSPACE, στο 85ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης στις 3 Μαρτίου 2015.

Το SPORTSPACE δημιουργήθηκε για διαδρομές μεγάλων αποστάσεων προσφέροντας ταχύτητα και τη μέγιστη άνεση.

Σχεδιασμένο στο στούντιο σχεδιασμού της Kia στη Φρανκφούρτη, υπό τη διεύθυνση του Gregory Guillaume, Διευθυντής Σχεδιασμού της Ευρώπης, το SPORTSPACE διαθέτει μοναδικό σχήμα, κομψές γραμμές χωρίς να υπολείπεται σε απόδοση και οικονομία ενώ μεταφέρει με ευρυχωρία τέσσερα άτομα.

Το Kia SPORSPACE διαθέτει τη γνωστή πλέονμάσκα της Kia «μύτη της τίγρης», έχει λεπτές αναλογίες και καθαρές επιφάνειες, τολμηρό και δυναμικό σχήμα. Ταυτόχρονα, προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο άνεσης εσωτερικού και ουσιαστικό πρακτικό χώρο φόρτωσης.

«Σχεδιάσαμε ένα αυτοκίνητο που είναι εντελώς καινούργιο στην κατηγορία των grandtourer – απευθύνεται σε δραστήρια άτομα που χρειάζονται μεγάλο χώρο φόρτωσης το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν θέλουν να κάνουν συμβιβασμούς στο στυλ, στην άνεση και στον σπορ χαρακτήρα», εξηγεί ο GregoryGuillaume, Επικεφαλής σχεδιασμού στην Ευρώπη. Hide Keyboard

  • 18/02/2015 22:26:21
  • 1143
  • Καινούργια Αυτοκίνητα
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE