Το ολοκαίνουργιο Hyundai NEXO επιτυγχάνει βαθμολογία πέντε αστέρων στη δοκιμή Euro NCAP (photos & vid)

Η Hyundai Motor έχει λάβει τη μέγιστη συνολική βαθμολογία πέντε αστέρων από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων (Euro NCAP), τον ανεξάρτητο οργανισμό αξιολόγησης οχημάτων, για το ολοκαίνουργιο NEXO.

Το ηλεκτρικό όχημα κυψελών καυσίμου δεύτερης γενιάς της Hyundai απέδειξε την υψηλή ενεργητική και παθητική ασφάλεια και στις τέσσερις κατηγορίες αξιολόγησης Euro NCAP. Η κορυφαία απόδοση, που επιτυγχάνεται με τον εκτεταμένο εξοπλισμό ασφαλείας και την υψηλή ακαμψία του σασί, καταδεικνύει πως το NEXO προστατεύει τους επιβάτες και άλλους χρήστες του οδικού δικτύου. Είναι το πρώτο ηλεκτρικό όχημα κυψελών καυσίμου που θα απονεμηθεί από την Euro NCAP με τη μέγιστη συνολική βαθμολογία των πέντε αστέρων.

Η αξιολόγηση των πέντε αστέρων της NEXO στην αξιολόγηση του Euro NCAP αποτελεί περαιτέρω ένδειξη της ηγετικής θέσης μας στον κλάδο. Δεν είμαστε μόνο πρωτοπόροι, αλλά τα αυτοκίνητά μας είναι επίσης μεταξύ των ασφαλέστερων. Η αξιολόγηση Euro NCAP επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε στους πελάτες και τους άλλους χρήστες του οδικού δικτύου το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και καινοτόμων λύσεων κινητικότητας.

 

Hyundai SmartSense:

Τελευταίες τεχνολογίες ενεργητικής ασφάλειας
Για να συμμορφώνεται με τα υψηλότερα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας, το All-New NEXO διαθέτει τις τελευταίες τεχνολογίες ενεργητικής ασφάλειας και οδήγησης της Hyundai SmartSense. Βοηθούν να μειωθεί σημαντικά ο κίνδυνος συγκρούσεων και να αυξηθεί η άνεση στο NEXO.

Η βοήθεια αποφυγής σύγκρουσης (FCA) με ανίχνευση πεζών δοκιμάστηκε αυστηρά στο Euro NCAP. Το σύστημα αυτό είναι ένα από τα πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά ενεργητικής ασφάλειας, προειδοποιώντας τους οδηγούς σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και φρενάροντας αυτόματα, εάν απαιτείται. Χρησιμοποιώντας μπροστινά ραντάρ και αισθητήρες κάμερας, η FCA λειτουργεί σε τρία στάδια. Προειδοποιώντας τον οδηγό οπτικά και ακουστικά, ελέγχει το φρένο σύμφωνα με το επίπεδο κινδύνου σύγκρουσης και εφαρμόζει τη μέγιστη δύναμη πέδησης για να αποφευχθεί η σύγκρουση ή να ελαχιστοποιηθεί η ζημιά σε περίπτωση που μια σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.

Το σύστημα αλλαγής της λωρίδας οδήγησης έλαβε επίσης την υψηλότερη βαθμολογία στη δοκιμή Euro NCAP. Ενισχύεται από την standard-fit Lane After Assist, η οποία κρατά το αυτοκίνητο στη μέση της λωρίδας και ειδοποιεί τον οδηγό σε περίπτωση μη ασφαλούς μετακίνησης με ταχύτητα από 0 έως 150 km / h.

Τα τελευταία χρόνια τα αυτοκίνητα της Hyundai έλαβαν τακτικά την κορυφαία βαθμολογία ασφάλειας Euro NCAP. Μεταξύ άλλων, τα i30, Kona, Tucson, Santa Fe και IONIQ της Hyundai έλαβαν τη μέγιστη βαθμολογία πέντε αστέρων στο πρόγραμμα αξιολόγησης. Η συνεχής κορυφαία βαθμολογία υπογραμμίζει την αξιοπιστία της μηχανικής Hyundai όσον αφορά την ασφάλεια και την αξιοπιστία.

Το ολοκαίνουργιο NEXO πωλείται τώρα στην Ευρώπη, με χρόνους που ποικίλλουν ανάλογα με την αγορά.

  • 30/10/2018 09:22:21
  • 731
  • Καινούργια Αυτοκίνητα
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE