Το νέο Skoda Scala 2019 είναι εδώ για να ανταγωνιστεί το VW Golf

ŠKODA SCALA: Ένα νέο όνομα για ένα νέο μοντέλο στην κατηγορία

15 Οκτωβρίου 2018 - Μετά την πρώτη εμφάνιση, η ŠKODA αποκαλύπτει το όνομα του νέου συμπαγούς μοντέλου της - ŠKODA SCALA. Το όνομα προέρχεται από τη λατινική λέξη «scala», που σημαίνει «σκάλα», σημαίνοντας το επόμενο βήμα προς τα εμπρός για τον τσέχο κατασκευαστή αυτοκινήτων στον τομέα των Compact μοντέλων. Το SCALA είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής της ŠKODA στην Ευρώπη που φέρει τα γράμματα ŠKODA στη μέση της πίσω πόρτας αντί του λογότυπου ŠKODA.

Ο Bernhard Maier, Διευθύνων Σύμβουλος της ŠKODA AUTO, τονίζει: "Με το νέα ŠKODA SCALA ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο στη Compact κατηγορία της ŠKODA. Πρόκειται για μια εντελώς νέα εξέλιξη που θέτει πρότυπα όσον αφορά την τεχνολογία, την ασφάλεια και το σχεδιασμό σε αυτή την κατηγορία. Είμαστε βέβαιοι ότι το SCALA έχει την καλύτερη ευκαιρία να επαναπροσδιορίσει το τμήμα Α για τη ŠKODA. "

Με το SCALA, η ŠKODA παρουσιάζει τη νέα αισθητική εξωτερική και εσωτερική σχεδίαση για πρώτη φορά στη σειρά παραγωγής. Έχει ήδη προκαλέσει μια αίσθηση στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού με τη μορφή του VISION RS. Η παραδοσιακή τσεχική μάρκα κάνει επίσης ένα άλμα προς τα εμπρός από την άποψη της τεχνολογίας, προσφέροντας καινοτόμα χαρακτηριστικά στο νέο μοντέλο που μέχρι στιγμής έχουν δει μόνο σε υψηλότερα τμήματα. Το όνομα SCALA, το οποίο προέρχεται από το λατινικό που σημαίνει «σκάλα», είναι επομένως ένας τέλειος συνδυασμός, καθώς η ŠKODA έχει λάβει αρκετά σημαντικά αναπτυξιακά βήματα προς τα εμπρός. Ενσωματώνει επίσης τέλεια τις αξίες του εμπορικού σήματος, τις οποίες συνοψίζει εύστοχα ο όρος "έξυπνη διατίμηση".

Επιπλέον, η νέα ŠKODA SCALA προωθεί ένα άλλο, νέο και αδιαμφισβήτητο χαρακτηριστικό: το πρώτο μοντέλο ευρωπαϊκής σειράς της μάρκας που χαρακτηρίζει τη λέξη ŠKODA με μεμονωμένα γράμματα αντί για το λογότυπο στο κέντρο του καλύμματος της καμπίνας του νέου συμπαγούς μοντέλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται το Nissan GT-R50 της Italdesign

  • 17/10/2018 08:58:23
  • 1653
  • Καινούργια Αυτοκίνητα
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE