Το Honda Civic Si 2019 εμφανίζεται στους δρόμους με αναβαθμισμένη τεχνολογία, ενισχυμένο εσωτερικό και νέα χρώματα

Το Honda Civic Si 2019 Sedan και Coupe αρχίζει να φτάνει στις αντιπροσωπείες στίς αρχές Νοεμβρίου, αγωνιζόμενοι για μια σειρά εσωτερικών βελτιώσεων, νέα εξωτερικά χρώματα και ένα ενημερωμένο σύστημα Display Audio με μια νέα διεπαφή που περιλαμβάνει κουμπιά όγκου και φυσικά κουμπιά για βασικές λειτουργίες και βελτιωμένο Bluetooth® με ευκολότερη αντιστοίχιση συσκευών. Το Si Coupe και το Sedan επαίνεσαν για το εξαιρετικό σασί τους, το στροβιλοκινητήρα υψηλής ροπής και την εξαιρετική συνολική αξία του αυτοκινήτου.

Οι σπορ ρυθμιζόμενες παραλλαγές Si της βραβευμένης σειράς Civic της 10ης γενιάς διαθέτουν πολυάριθμα στάνταρ χαρακτηριστικά, όπως ένα ισχυρό τετρακύλινδρο κινητήρα ισχύος 205 ίππων, άμεσης έγχυσης και υπερσυμπιεστή, 1.5 λίτρων, ταχύτατο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, ελικοειδές διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και ρυθμιζόμενο σύστημα με αποσβεστήρα διπλής λειτουργίας.

Διατίθεται σε μοντέρνα στυλ 2 θέσεων κουπέ  και 4 θέσεων, το Civic Si 2019 επωφελείται από πολλές άλλες αλλαγές στο εσωτερικό του. Εκτός από το επικαιροποιημένο σύστημα Display Audio, το Civic Si λαμβάνει μεγαλύτερες θήκες ποτηριών, πιο διαισθητικά χειριστήρια τιμονιού, βελτιωμένο ηλεκτρονικό διακόπτη φρένου στάθμευσης και φυσικά κουμπιά για την ταχύτητα του ανεμιστήρα. Επιπλέον, το Platinum White Pearl προστίθεται στην εξωτερική χρωματική παλέτα του Civic Si, ενώ το Si Coupe παίρνει ένα νέο Tonic Yellow Pearl.

Το Civic Coupe και το Si παράγονται στο Οντάριο του Καναδά με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα του να παράγεται αποκλειστικά στο εργοστάσιο κινητήρα της Anna, του Οχάιου, χρησιμοποιώντας τοπικά και παγκοσμίως προερχόμενα εξαρτήματα.

  • 05/11/2018 08:56:27
  • 3545
  • Καινούργια Αυτοκίνητα
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE