Το carwall.gr στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015»

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη συμμετοχή μας στην έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015» από 14/11-22/11, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε από κοντά όλες τις νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες της πλατφόρμας μας.

Η νέα πλατφόρμα του carwall.gr μέσα σε 8 μήνες παρουσίας έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 50.000 μοναδικούς χρήστες το μήνα που αναζητούν ευκαιρίες σε αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, ανταλλακτικά, σκάφη και μηχανήματα. Πετύχαμε συνέργειες με τα μεγαλύτερα sites και εταιρείες της Ελλάδας έτσι ώστε οι αγγελίες σας να έχουν τη μέγιστη δυνατή απήχηση.
 
Δημιουργήσαμε επίσης, για πρώτη φορά στην Ελλάδα την υπηρεσία «CarWall Plus» όπου ο χρήστης μας εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για το τι χαρακτηριστικά θα ήθελε να έχει το επόμενό του αυτοκίνητο, μεταχειρισμένο ή καινούριο και έτσι δημιουργείται μια ενεργή βάση ζήτησης, την οποία αξιοποιούμε προτείνοντας τους τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες λύσεις της αγοράς από όλους τους συνεργαζόμενους εμπόρους.
 
Τελευταίο και εξίσου σημαντικό, εξειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδων για όλους τους εμπόρους και επαγγελματίες, με δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης των αγγελιών σας από το carwall.gr, απευθείας στο site σας, κάτι το οποίο σας απαλλάσσει από πολύ κόπο και σας προσφέρει μια σύγχρονη και δυναμική παρουσία στην αγορά.

Με χαρά θα σας παρουσιάσουμε μερικά από τα sites των εμπόρων και των εταιρειών που μας εμπιστεύτηκαν.

Και όλα αυτά με το πιο οικονομικό πακέτο που έγινε ποτέ, με πολλαπλά οικονομικά οφέλη για κάθε συνεργαζόμενο έμπορο.

Σας περιμένουμε με χαρά!

Με εκτίμηση,
Στέλιος Ιακωβίδης

  • 10/11/2015 14:27:26
  • 2157
  • Καινούργια Αυτοκίνητα
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE