To Bridgestone Turanza T001 κερδίζει την περίφημη διάκριση “Πολύ Καλό” από την ADAC και το Autozeitung στη Γερμανία.

Η Bridgestone, ο Νο1 κατασκευαστής ελαστικών στον κόσμο ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τα αποτελέσματα του πρόσφατου τεστ ελαστικών που διεξήχθη από την AllgemeinerDeutscherAutomobil-Club (ADAC) και επιβεβαιώνει την κορυφαία ασφάλεια, αξιοπιστία και επιδόσεις του Turanza T001, της ναυαρχίδας των ελαστικών τουρισμού της Bridgestone. Από τα 33 ελαστικά που δοκιμάστηκαν σε δύο διαστάσεις, το Turanza T001 ήταν ένα από τα ελάχιστα που έλαβαν την ιδιαίτερα τιμητική διάκριση “πολύ καλό” από τη Γερμανική Λέσχη Αυτοκινήτου. 

Το Turanza T001 κατέκτησε τη διάκριση “πολύ καλό” από την ADAC: 205/55 R16 91V. Ελέγχοντας όλες τις πλευρές των επιδόσεων του ελαστικού σε μία ποικιλία οδικών και καιρικών συνθηκών, η ολοκληρωμένη δοκιμή ελαστικών επιβεβαίωσε πλήρως τις επιδόσεις του Turanza T001 με τη νέα σχεδίαση στο φρενάρισμα στο βρεγμένο, τη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες, το δυναμικό χειρισμό και την ακρίβεια στην απόκριση τόσο στο βρεγμένο όσο και το στεγνό. 

Η ADAC περιγράφει το T001 ως “πολύ ισορροπημένο ελαστικό, πολύ καλό στο στεγνό και το βρεγμένο”. Η ADAC είναι η μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή Λέσχη Αυτοκινήτου και περιοδικό για την αυτοκίνηση με περισσότερους από 18 εκατομμύρια αναγνωστών.

Συστήνεται από το Autozeitung

Η Bridgestone κέρδισε επίσης ιδιαίτερο έπαινο από το ανεξάρτητο περιοδικό αυτοκινήτου, Autozeitung. Η Bridgestone κέρδισε επίσης ιδιαίτερο έπαινο από το ανεξάρτητο περιοδικό αυτοκινήτου, Autozeitung. Έχοντας επιδείξει κορυφαία ασφάλεια, αξιοπιστία και επιδόσεις στη δοκιμή ελαστικών του περιοδικού για το καλοκαίρι 2015, το Turanza T001 αξιολογήθηκε με τη πολυβραβευμένη διάκριση “πολύ καλό” από το Autozeitung. 

Δοκιμάστηκε σε ένα Audi A3 1.8 TFSI, σε διάσταση 225/40 R18 μαζί με άλλες 13 ανταγωνιστικές μάρκες και το Turanza T001 της Bridgestone υπήρξε ένα από τα ελαστικά που κέρδισαν τη διάκριση “πολύ καλό” από το περιοδικό. Η δοκιμή ελαστικών του Autozeitung φημίζεται για την ενδελεχή εξέταση των επιδόσεων του ελαστικού σε ένα μεγάλο εύρος οδικών και καιρικών συνθηκών.

Σύμφωνα με το Autozeitung, το Bridgestone Turanza T001 είχε πολύ καλές επιδόσεις στο βρεγμένο, εμφανίζοντας “υψηλά επίπεδα ασφάλειας” και “μεγάλη έλξη”. Στο στεγνό “το Bridgestone είναι γρήγορο και ασφαλές”, εξασφαλίζοντας “ευθεία οδήγηση” και “χαμηλό συντελεστή αντίστασης κύλισης”. Συνολικά το περιοδικό εξήρε “τις καλές επιδόσεις του T001”.

Ο Jake Rønsholt, Διευθύνων Σύμβουλος, Καταναλωτικών – Επαγγελματικών Προϊόντων στη Bridgestone Europe δήλωσε:

Αυτά τα πρόσφατα ανεξάρτητα τεστ αποτελούν επιβεβαίωση του ιδιαίτερα επιτυχημένου προγράμματος έρευνας και ανάπτυξης της Bridgestone. Όλα τα προϊόντα μας έχουν σχεδιαστεί να προσφέρουν στους οδηγούς μία ασφαλή, άνετη και αποδοτική οδήγηση για μεγάλη διάρκεια ζωής.

  • 29/04/2015 10:19:33
  • 1750
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE