Στο εργοστάσιο της Nissan στην Αγία Πετρούπολη ξεκινά η παραγωγή του νέου X-Trail Crossover (photos & vid)

Αγία Πετρούπολη, Ρωσία - Η Nissan ξεκίνησε την παραγωγή του νέου X-Trail Crossover SUV στο εργοστάσιο της Αγίας Πετρούπολης.

Το X-Trail είναι το πιο επιτυχημένο μοντέλο της Nissan παγκοσμίως και οι βασικές αναβαθμίσεις του είναι ένας πιο σύγχρονος εξωτερικός σχεδιασμός, αναβαθμισμένη ανάρτηση, μεγαλύτερη καμπίνα και πρόσθετες καινοτόμες νέες τεχνολογίες Nissan Intelligent Mobility.

Το επίκεντρο αυτών των νέων τεχνολογιών είναι η βελτίωση της εμπιστοσύνης και της ασφάλειας των οδηγών στο δρόμο. Η πίσω ειδοποίηση Cross Traffic Alert είναι ένα σύστημα που ανιχνεύει τα κινούμενα οχήματα καθώς ο οδηγός αντιστρέφει, ενώ το έξυπνο σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης βοηθά στην αποφυγή συγκρούσεων ανιχνεύοντας πιθανά εμπόδια μπροστά. Και τα δύο είναι τώρα διαθέσιμα στο νέο Nissan X-Trail.

Ειδικά προσαρμοσμένο για να καλύψει τις απαιτήσεις της τοπικής αγοράς, το νέο X-Trail διαθέτει αναβαθμισμένη ανάρτηση για βελτίωση της άνεσης και του χειρισμού. Περιλαμβάνει επίσης συστήματα Yandex.Avto που υποστηρίζουν την πρόβλεψη καιρού, τη ροή μουσικής και τις υπηρεσίες φωνητικού βοηθού. Το Yandex.Navigator είναι ένα δημοφιλές σύστημα GPS, το οποίο θα επιτρέψει στους οδηγούς X-Trail να βελτιστοποιήσουν τη διαδρομή τους αποφεύγοντας τις κυκλοφοριακές συμφόρηση. Ένα νέο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών ενισχύει τη βελτίωση της καμπίνας.

Για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις παραγωγής του νέου μοντέλου, η μονάδα της Αγίας Πετρούπολης έχει επίσης υποστεί μια σειρά αναβαθμίσεων. Για παράδειγμα, η δυνατότητα αισθητήρα λέιζερ έχει εγκατασταθεί σε όλο τον εξοπλισμό συγκόλλησης για να βελτιωθεί η ακρίβεια, παράλληλα με την εισαγωγή συστημάτων λογισμικού για τη βελτίωση της απομόνωσης του θορύβου των οχημάτων. Η διαδικασία συναρμολόγησης X-Trail ξεκίνησε τον Απρίλιο, γεγονός που σημαίνει ότι το αναβαθμισμένο SUV crossover έχει προετοιμαστεί εκτενώς για την κυκλοφορία του στην αγορά.

Ο Igor Boytsov, αντιπρόεδρος της Nissan Motor Manufacturing Russia, δήλωσε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επίσημη έναρξη της παραγωγής του νέου Nissan X-Trail στο εργοστάσιο της Αγίας Πετρούπολης. πρόσθετη εκπαίδευση για το προσωπικό μας, που εγγυάται την αποτελεσματική κατασκευή αυτού του καινοτόμου μοντέλου, ενώ παράλληλα θα φέρει το εργοστάσιό μας στο μέλλον. "

Το crossover X-Trail έγινε το δεύτερο μοντέλο της Nissan που θα κυκλοφορήσει ποτέ στο εργοστάσιο, με τα πρώτα αυτοκίνητα πελατών να κυλούν από τη γραμμή το 2009. Από τότε έχουν κατασκευαστεί σχεδόν 200.000. Οι πλήρεις λεπτομέρειες και οι τιμές για το νέο Nissan X-Trail θα ανακοινωθούν αργότερα φέτος.

  • 01/11/2018 08:45:00
  • 822
  • Καινούργια Αυτοκίνητα
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE