Smart Foreze: Ασυμβίβαστο και φρέσκο το νέο Smart (photos & vid)

To Smart γιορτάζει την 20ή επέτειό του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού με ένα αυτοκίνητο που ερμηνεύει και ενσωματώνει την αστική οδήγηση διασκέδαση με έναν αναζωογονητικό τρόπο. Το Smart Foreze είναι εξωστρεφής και προσφέρει μια απλή λύση για την αστική κυκλοφορία. Καθισμένος κάτω από τον ανοιχτό ουρανό, ο οδηγός βρίσκεται στο επίκεντρο της φασαρίας της πόλης. Το ανοιχτό και μινιμαλιστικό ύφος είναι ένα αφιέρωμα στα πρωτοποριακά έξυπνα οχήματα "crossblade" (2001) και "forspeed" (2011).

Όλοι γνωρίζουν ότι το Smart είναι πρακτικό. Αυτό το Smart είναι "φοβερό" και αυτό έγινε σαφές στους επισκέπτες στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Μειωμένο στο ουσιώδες, είναι χωρίς αμφιβολία ανοιχτό, δεν λαμβάνει υπόψη της τη σύμβατικότητα και, βεβαίως, τροφοδοτείται από ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

Τόσο η μάρκα όσο και το Smart Forese αντιπροσωπεύουν τη συναισθηματικότητα, τον τρόπο ζωής και τη στάση. Το όχημα οφείλει την ασυνήθιστη ομορφιά του στο άνοιγμα του εσωτερικού χώρου στο περιβάλλον του, στην απουσία οροφής και στο μικρότερο αλεξήνεμο. Με τις ακτινοβόλες, δραματικές μεταλλικές-άσπρες και χρωματικές πινελιές σε "πράσινο", το Smart Forese υπόσχεται μια ξέγνοιαστη οδηγική εμπειρία, ελευθερωμένη από τη σύμβαση, αλλά σε αρμονία με το περιβάλλον της.

Οι σχεδιαστές φέρνουν την Smart αισθητική στη ζωή με το Smart Forese.

Όπως και τα οχήματα crossblade (2001) και "forspeed" (2011) πριν από αυτό, το Smart Forese δεν λαμβάνει υπόψη τη σύμβαση ότι ένα αυτοκίνητο έχει γενικά μια στέγη. Είναι ανοικτό στις ακτίνες του ήλιου και στον άνεμο, επιτρέποντας στους επιβάτες του να απολαύσουν μια απελευθερωμένη και καθαρή οδηγική εμπειρία. Το μικρότερο αλεξήνεμο προσφέρει μικρή αντίσταση στην ανοιχτή πλευρά.

Το Smart Forese επικεντρώνεται έξυπνα σε αυτό που είναι απαραίτητο για την αστική οδηγική απόλαυση. Η ευελιξία και η χαλαρή ανοιχτότητά του ασκούν απελευθερωτική και αναζωογονητική επίδραση στους επιβάτες. Η ασφάλεια έρχεται από τους δύο θόλους πίσω από τα καθίσματα.

Το Smart Forese βασίζεται στο έξυπνο EQ fortwo cabrio και μπορεί ως εκ τούτου να οδηγηθεί. Είναι ένα αφιέρωμα στα δύο προηγούμενα οχήματα crossblade (2001) και forspeed (2011).

Παρέχει επίσης μια προεπισκόπηση του ηλεκτρικού μέλλοντος της μάρκας Smart. Το Smart Forese καθιστά σαφές ότι ηλεκτρικά αυτοκίνητα για χρήση στην πόλη σίγουρα δεν θα είναι βαρετά.

  • 31/10/2018 09:49:18
  • 912
  • Καινούργια Αυτοκίνητα
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE