SEAT Leon Eurocup

H δεύτερη σεζόν του Πρωταθλήματος Leon Eurocup σε επτά θρυλικές πίστες

/ Το Πρωτάθλημα Leon Eurocup συνεχίζεται για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική σεζόν

/ Αγωνιστικά Σαββατοκύριακα από τον Απρίλιο μέχρι και τον Οκτώβριο

Μετά την μεγάλη επιτυχία της πρώτης σεζόν, το Πρωτάθλημα Ενιαίου τύπου Leon Eurocup θα ξεκινήσει τη δεύτερη αγωνιστική του σεζόν στις 25 Απριλίου 2015. Στο ημερολόγιο περιλαμβάνονται επτά αγωνιστικά Σαββατοκύριακα σε μερικές από τις πιο όμορφες αλλά ταυτόχρονα και απαιτητικές Ευρωπαϊκές πίστες. Χιλιάδες οπαδοί ανυπομονούν για την εκκίνηση, για συναρπαστικούς αγώνες και σκληρές μάχες.

Η SEAT το 2014 ξεκίνησε ένα νέο επιτυχημένο κεφάλαιο στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού με το SEAT Leon Eurocup. Τα κορυφαία Leon Cup Racer των 330PS εγγυώνται κορυφαία απόδοση με μία καλή αναλογία έμπειρων αλλά και νεότερων οδηγών αγώνων να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.

Μετά τους έξι αγώνες της πρώτης χρονιάς, για την νέα σεζόν του Πρωταθλήματος υπάρχουν επτά αγωνιστικά Σαββατοκύριακα στους πιο διάσημους αγωνιστικούς προορισμούς. Η δεύτερη σεζόν ξεκινάει στο τέλος Απριλίου στο Paul Ricard της Γαλλίας και συνεχίζει μέσω Estoril και Silverstone στην Αυστρία. Φυσικά, στην λίστα με τις διάσημες πίστες περιλαμβάνονται το Nürburgring και η Monza.

«Είδαμε πολλούς συναρπαστικούς αγώνες κατά την διάρκεια της πρώτης σεζόν – με γρήγορα αυτοκίνητα και επαγγελματικές ομάδες να αγωνίζονται στα πλαίσια του θεμιτού ανταγωνισμού. Το Ενιαίο Πρωτάθλημα Leon Eurocup αντιπροσωπεύει την συνέχεια της παράδοσης της SEAT στον μηχανοκίνητο αθλητισμό», λέει ο Jaime Puig, Επικεφαλής της SEAT Sport.

Ημερολόγιο 2015 SEAT Leon Eurocup

25-26 Απριλίου, Paul Ricard (Γαλλία)
9-10 Μαΐου, Estoril (Πορτογαλία)
6-7 Ιουνίου, Silverstone(Ηνωμένο Βασίλειο)
4-5 Ιουλίου, Red Bull Ring (Αυστρία)
19-20 Σεπτεμβρίου, Nürburgring (Γερμανία)
3-4 Οκτωβρίου, Monza (Ιταλία)
31 Οκτωβρίου/1 Νοεμβρίου, Βαρκελώνη (Ισπανία)       

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.seat-sport.com/eurocup 

  • 15/02/2015 13:12:43
  • 1180
  • Αφιερώματα-Πρόσωπα
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE