Πίστα δοκιμών Jeep Camp στη Γλυφάδα!

Σε συνέχεια του δυναμικού λανσαρίσματος των νέων μοντέλων Jeep Renegade και Cherokee, η Lancia Jeep Hellas A.E. με ιδιαίτερη χαρά προχώρησε στην λειτουργία της πίστας δοκιμών της – Jeep Camp – επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Το νέο Jeep Camp σχεδιάστηκε με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα στους υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες των μοντέλων της θρυλικής Αμερικανικής μάρκας αλλά και σε όλους τους θαυμαστές της, να δοκιμάσουν τις ικανότητες των αγαπημένων τους μοντέλων σε ακραίες συνθήκες, με την ασφάλεια που παρέχει το ελεγχόμενο περιβάλλον μιας πίστας.

Η πίστα περιλαμβάνει μια σειρά extreme εμποδίων όπου τα αυθεντικά μοντέλα Jeep αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο το εύρος των μοναδικών τους off road δυνατοτήτων: Ανηφορικές & κατηφορικές κλίσεις, βραχοδιαδρομή, διαδρομές σε λάσπη και νερό, test αναρτήσεων σε ράγες, τραμπάλα & σκακιέρα, διαδρομή με εναλλασσόμενη χωμάτινη πρόσφυση, κτλ.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της Jeep καθώς και το εύρος των διατιθέμενων εκδόσεων των Renegade και Cherokee, προσφέρουν στον επισκέπτη μια μοναδική και ολοκληρωμένη εμπειρία off road οδήγησης.

Είσοδος Ελεύθερη
Διεύθυνση: Λ. Βουλιαγμένης 87, Γλυφάδα
Λειτουργία: Κάθε Σάββατο και Κυριακή 10.00 με 16.00

  • 13/05/2015 09:39:04
  • 4016
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE