Peugeot Professionel με 5 χρόνια εγγύηση

H Peugeot προσφέρει εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών στη γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων της

Η Peugeot, ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη, ενισχύει περαιτέρω την σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, προσφέροντας εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών.

Με την πληρέστερη γκάμα στην ιστορία της, η Peugeot καλύπτει τις διαφορετικές ανάγκες του κάθε επαγγελματία, προσφέροντας μοντέλα με υψηλή ποιότητα κατασκευής, αντοχή στη χρήση, κινητήρες πετρελαίου τελευταίας γενιάς, μοντέρνο σχεδιασμό, χαμηλό κόστος χρήσης και πρωτίστως αξιοπιστία και ανθεκτικότητα.

Το επαγγελματικό όχημα είναι για κάθε επαγγελματία ένας αξιόπιστος συνεργάτης, ένα εργαλείο δουλειάς και επιπλέον απαιτεί μια σημαντική οικονομική επένδυση. Με την εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών, Peugeot Professionnel εγγυάται για το προϊόν της εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία του για περισσότερα χρόνια.  Η ισχύς της εκτεταμένης εργοστασιακής εγγύησης ξεκινά από την ημερομηνία παράδοσης του αυτοκινήτου και λήγει μετά την πάροδο 5 ετών ή όταν συμπληρωθούν 100.000 χλμ.

Η γκάμα της Peugeot Professionnel αποτελείται από το ιδανικό για αστικές μετακινήσεις Peugeot 208 Pro, το ευέλικτο Bipper το οποίο συνδυάζει τους μεγάλους χώρους με τις μικρές διαστάσεις, το δυναμικό Partner το οποίο με τις μεταφορικές του ικανότητες μπορεί να καλύψει κάθε μεταφορική ανάγκη και τέλος, τα μεγάλα Expert και Boxer τα οποία προορίζονται για ‘’ βαριά ‘’ φορτία και είναι εξαιρετικές βάσεις για διασκευές.

Με ένα νέο πανελλαδικό δίκτυο επίσημων διανομέων και εξουσιοδοτημένων συνεργείων, η Peugeot συνεχίζει να είναι δίπλα σε κάθε επαγγελματία προσφέροντας την γκάμα των μοντέλων της καθώς και τεχνική εξυπηρέτηση υψηλών προδιαγραφών. 

  • 15/02/2015 13:24:51
  • 1125
  • Αφιερώματα-Πρόσωπα
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE