Με το πρόγραμμα Das WeltAuto της Volkswagen αλλάζει η αγορά του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

H Kosmocar A.E., ο Γενικός Εισαγωγέας στην Ελλάδα των Volkswagen, Audi, Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, Bentley, Bugatti και Ducati δίνει πλέον την δυνατότητα αγοράς μεταχειρισμένου αυτοκινήτου με προνόμια ίδια με αυτά ενός καινούριου.

Προσφέροντας πιστοποιημένα αυτοκίνητα τόσο για την κατάσταση τους όσο και την λειτουργία τους αλλά και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, όμοιες με αυτές που απολαμβάνει κάθε αγοραστής των καινούργιων αυτοκινήτων, των μαρκών που εκπροσωπούμε, θέλουμε η αγορά του νέου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου σας να είναι μια μοναδικά ευχάριστη εμπειρία.


Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο ή να ανταλλάξετε το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο σας με ένα νέο, στη   Das WeltAuto   θα έχετε το μικρότερο δυνατόν ρίσκο, μηδέν. Εδώ κάνουμε τα πάντα να διασφαλίσουμε πλήρη διαφάνεια όσον αφορά την κατάσταση του αυτοκινήτου, την τιμή και κάθε λεπτομέρεια όλων των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Επιπλέον, εάν απλά θέλετε να πουλήσετε το αυτοκίνητό σας, ελάτε να σας κάνουμε εμείς μια προσφορά για την αγορά του απολύτως τοις  μετρητοίς.    


Όλα μας τα αυτοκίνητα έχουν επιλεγεί προσεκτικά με ξεκάθαρα κριτήρια ηλικίας και διανυθέντων χιλιόμετρων ώστε να μην έχουν διανύσει περισσότερα από 120.000χλμ και να είναι ηλικίας μέχρι 7 ετών. Για να κάνουμε την επιλογή σας πιο εύκολη τα χωρίζουμε σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία και τα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει:
 

- Αυτοκίνητα ηλικίας έως 2 ετών που έχουν διανύσει το πολύ μέχρι 30.000χλμ
 

- Αυτοκίνητα ηλικίας πάνω από 2 και έως 5 ετών που έχουν διανύσει το πολύ μέχρι 70.000χλμ
 

- Αυτοκίνητα ηλικίας πάνω από 5 και έως 7 ετών που έχουν διανύσει το πολύ μέχρι 120.000χλμ

Κάθε   Das WeltAuto  αυτοκίνητο είναι μια σίγουρη αγορά, καθώς υφίσταται τον αυστηρό έλεγχο  110 σημείων. Μόνο τα αυτοκίνητα που περνούν με επιτυχία πιστοποιούνται και λαμβάνουν εγγύηση καλής λειτουργίας και εγγύηση κινητικότητας. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι το νέο μεταχειρισμένο Das WeltAuto αυτοκίνητό  σας είναι μια σίγουρη αγορά, ίδια με αυτή της αγοράς ενός καινούριου.
Όλα τα Das WeltAuto μεταχειρισμένα μας αυτοκίνητα μας απολαμβάνουν τα παρακάτω προνόμια:


- Εγγύηση καλής λειτουργίας

- Εγγύηση κινητικότητας
- Εγγύηση ικανοποίησης
- Τεχνικό έλεγχο 110 σημείων
- Δυνατότητα χρηματοδότησης
- Δυνατότητα ασφάλισης
- Δυνατότητα ανταλλαγής
- Δοκιμαστική οδήγηση
- Δυνατότητα τοποθέτησης έξτρα εξοπλισμού

  • 14/03/2015 10:24:24
  • 1181
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE