Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το νέο app του carwall.gr...!!!

H ιστοσελίδα μας εξελίσσεται συνεχώς και θέλοντας να μεγιστοποιήσει την εμπειρία χρήσης σε κινητά και tablets, δημιούργησε τη νέα της εφαρμογή για iOS και Android.

Είναι σημαντικό να ψάχνεις εύκολα και να μην... ταλαιπωρείσαι.
Η ολοκαίνουργια εφαρμογή, την οποία μπορεί ο καθένας να κατεβάσει εντελώς δωρεάν από το Apple store και το Google Play store, στο κινητό ή το tablet του, δίνει τη δυνατότητα αναζήτησης εύκολα και γρήγορα του οχήματος που επιθυμεί να αγοράσει. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην ταχύτητα, με την αναζήτηση αυτοκινήτου να έχει γίνει πιο γρήγορη και εύκολη από ποτέ.

Εύκολη εφαρμογή...
Όπως θα δείτε, υπάρχουν πολλαπλές επιλογές και κριτήρια αναζήτησης. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε τα αυτοκίνητα που σας ενδιαφέρουν στα αγαπημένα σας και να τα δείτε όποια στιγμή θέλετε, συγκεντρωμένα σε μία σελίδα. Κάθε αγγελία περιέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που θέλετε να γνωρίζετε για το αυτοκίνητο και φωτογραφίες, εάν έχουν καταχωρηθεί, έτσι ώστε να το μελετήσετε με μια πρώτη και γρήγορη ματιά. Σημαντική είναι η δυνατότητα άμεσης τηλεφωνικής κλήσης με ένα κουμπί στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου ή αποστολής email.

Αν σου αρέσει το αυτοκίνητο παίρνεις επί τόπου τηλέφωνο και... ρωτάς! 
Μέσα από την εφαρμογή του carwall.gr μπορείτε επίσης να διαβάσετε χρήσιμα άρθρα με πολύτιμες συμβουλές που καλύπτουν θέματα του αυτοκινήτου. Στην περίπτωση που έχετε και απορίες υπάρχει και το τμήμα εξυπηρέτησης, στο οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε στέλνοντας email στο support@carwall.gr

  • 26/05/2016 14:59:41
  • 4131
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE