Ημέρες Ποιότητας – από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς με τη συνεργασία της Mercedes-Benz Ελλάς !

H Mercedes-Benz είναι συνώνυμο της ποιότητας και της καινοτομίας, γι’ αυτό δεν θα μπορούσε να μην αγκαλιάσει την πρωτοβουλία “Ημέρες Ποιότητας” του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος MBA TQM International στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Στόχος του προγράμματος είναι η συμβολή στην ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας αλλά και των προπτυχιακών & μεταπτυχιακών φοιτητών για τις εξελίξεις, τις τάσεις και τις προοπτικές της Ποιότητας στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας.

 

Με γνώμωνα τη διεύρυνση των οριζόντων των νέων φοιτητών και μελλοντικών επιστημόνων, η Mercedes-Benz Ελλάς στηρίζει κάθε προσπάθεια μετάδοσης της γνώσης μέσα από τη μακροχρόνια εμπειρία των στελεχών της και τις δομές της εταιρείας που διασφαλίζουν την ποιότητα τόσο σε διαπροσωπικό (εξυπηρέτηση πελατών, σχέσεις μεταξύ συναδέλφων κ.α.) όσο και προϊοντικό επίπεδο .

Στο πλαίσιο των καινοτόμων πρακτικών, διοργανώθηκε μία πενταήμερη «γιορτή» ενημέρωσης, με επιτόπου επισκέψεις σε επιλεγμένες  επιχειρήσεις καθώς και μία Ημερίδα στην οποία οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα roundtable Γενικών Διευθυντών με τη συμμετοχή του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας Γ. Καλλίγερου με θέμα: «Ποιότητα & Ανταγωνιστικότητα». Στη συνέχεια,  27 φοιτητές με 3 συνοδούς-καθηγητές επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz στο Κέντρο Διανομής Ανταλλακτικών στον Ασπρόπυργο και τα γραφεία της Διοίκησης στη Ν. Κηφισιά όπου παρακολούθησαν στοχευμένες παρουσιάσεις και ομιλίες κορυφαίων στελεχών της εταιρείας.

  • 12/05/2015 10:53:04
  • 2977
  • Αφιερώματα-Πρόσωπα
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE