#HiFive: Ο Lewis κερδίζει το πέμπτο του Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και σφραγίζει τον πέμπτο συνεχόμενο τίτλο των οδηγών για τη Mercedes-AMG Petronas Motorsport

Ειλικρινά, είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβεις αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι που ονειρευόμουν, αλλά εγώ ποτέ ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια σκέφτηκα ότι θα εδώ σήμερα για πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Ποτέ δεν ήξερα ότι θα συνέβαινε και είμαι τόσο ευγνώμων σε όλους όσους με βοήθησαν να είμαι εδώ. Θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους οπαδούς που κάνατε το μεξικάνικο Grand Prix τόσο ιδιαίτερο. Και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου. Ο Μπόνο είπε στο ραδιόφωνο - το πρωτάθλημα δεν το κέρδισα εδώ, κερδίστηκε με πολλή σκληρή δουλειά και με πολλούς αγώνες. Έτσι, είμαι τόσο ευγνώμων για όλη τη σκληρή δουλειά που έγινε, για την PETRONAS, για όλους τους συνεργάτες μας και φυσικά για τη Mercedes. Ήμουν με τη Mercedes από τότε που ήμουν 13 ετών, οπότε για να πετύχω το ίδιο πράγμα που είχε κάνει ο Φάνγκιο με τη Mercedes πριν από πολλά χρόνια, είναι μια απίστευτη αίσθηση και πολύ σουρεαλιστική αυτή τη στιγμή. Ο ίδιος ο αγώνας σήμερα ήταν αρκετά φρικτός. Πήρα μια σπουδαία εκκίνηση και πραγματικά δούλευα, αλλά στη συνέχεια, τόσο το Valtteri όσο και εγώ προσπαθούσα να κρατήσω και να φέρω το αυτοκίνητο στον τερματισμό. Ειλικρινά, είμαι τόσο ευγνώμων. Στην οικογένειά μου πίσω στο σπίτι, σ 'αγαπώ, ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη. Δεν θα ήμουν εδώ αν δεν είχε κάνει όλη τη σκληρή δουλειά που έκανε ο μπαμπάς μου και η οικογένειά μου. Αυτή είναι μια πολύ ταπεινή εμπειρία!

Toto Wolff

Συνήθως, δεν αναγνωρίζουμε το μεγαλείο μέχρι να τελειώσει η καριέρα κάποιου, αλλά πρέπει να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να αναγνωρίσουμε την παρουσία του - ο Lewis ισοφάρισε τώρα το ρεκόρ του Fangio και δεν υπάρχουν πολλοί σαν αυτόν εκεί έξω! Ο Lewis ήταν ο διαφοροποιητής αυτή τη σεζόν - το αυτοκίνητό μας ήταν το ταχύτερο κατά περιόδους, αλλά όχι πάντα. μερικές φορές, όπως και σήμερα, ήταν μόνο η τρίτη-ταχύτερη. Και όμως η απόδοση του Lewis ήταν πάντα πολύ σταθερή, η αγωνιστικότητά του ήταν εξαιρετική. Ήταν πάντα ένα από τα δυνατά του σημεία, αλλά φέτος ήταν σίγουρα ένας από τους βασικούς παράγοντες της επιτυχίας του. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον τίτλο του πέμπτου πρωταθλήματος οδηγού του Lewis αλλά η δουλειά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Υπάρχει ένα πρωτάθλημα κατασκευαστών εκεί έξω που θέλουμε ακόμα να κερδίσουμε και αυτό δεν θα είναι εύκολο όπως είδαμε σήμερα. Είχαμε μια πολύ κακή κούρσα, παλέψαμε πραγματικά με τα ελαστικά. Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιο είναι το ζήτημα, αλλά θα σκάψουμε βαθιά, θα βάλουμε το δάκτυλο στην πληγή και θα μάθουμε γιατί παλέψαμε τόσο πολύ. Τώρα όλοι μας η δύναμη επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών, πρέπει να αγωνιστούμε άψογα στη Βραζιλία και να διασφαλίσουμε ότι συνεχίζουμε και πιέζουμε μέχρι το τέλος.

  • 29/10/2018 10:51:30
  • 1545
  • Αγωνιστικά
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE