Η Toyota μας φανερώνει το νέο Corolla Sport (photos & vid)

Ευέλικτο αυτοκίνητο νέας γενιάς με ενσωματωμένες λειτουργίες για διασκέδαστική οδήγηση.

Η Toyota Motor Corporation (Toyota) ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου Corolla Sport στην Ιαπωνία στους αντιπροσώπους της Toyota Corolla σε όλη την επικράτεια.

 Το νέο Corolla Sport κάνει το ντεμπούτο της ως το πρώτο συνδεδεμένο αυτοκίνητο, που συνδέει τους ανθρώπους, τις κοινότητες και τα αυτοκίνητα, προσφέροντας ταυτόχρονα εξατομικευμένες υπηρεσίες για ασφάλεια, άνεση και ευκολία. Το Corolla Sport δεν είναι μόνο ένα μέσο μεταφοράς. προσφέρει μια ολοκαίνουργια σχέση μεταξύ ανθρώπων και αυτοκινήτων.

Το Corolla Sport, πιστό στο όνομά του, υιοθετεί ένα σπορ σχεδιασμό. Ως παγκόσμιο σπορ αυτοκίνητο υποστηριζόμενο από ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα δοκιμαστικής οδήγησης σε πέντε ηπείρους, ο καθένας στον κόσμο μπορεί να απολαύσει την οδήγηση του, ανεξάρτητα από το περιβάλλον.

Η Corolla πρώτης γενιάς αναπτύχθηκε με το πάθος να ανοίξει το δρόμο για μια μηχανοκίνητη κοινωνία στην Ιαπωνία. Το ντεμπούτο του 1966 με την έννοια της «κινητοποίησης της Ιαπωνίας», το Corolla σηματοδοτεί την 52η επέτειό του φέτος. Σήμερα, η Corolla έχει γίνει παγκοσμίως αγαπημένο αυτοκίνητο με μακροχρόνιες ισχυρές πωλήσεις, με συνολικά πάνω από 46 εκατομμύρια πωλήσεις οχημάτων * 3 σε περισσότερες από 150 χώρες. Το νέο Corolla Sport συνεχίζει τη διασκέδαση του Corolla να οδηγεί το DNA και να ενσωματώνει τις συναρτημένες λειτουργίες για το μέλλον της κινητικότητας. τόσο η ιστορία όσο και το μέλλον που υφαίνονται από το Corolla όταν το οδηγούν ".

Κομψό και σπορ εξωτερικό στυλ και εκλεπτυσμένο, υψηλής ποιότητας εσωτερικό

Εξωτερικό χρώμα / χρώμα σώματος

Η πλατφόρμα TNGA δημιουργεί μια αθλητική και ευρεία σιλουέτα με χαμηλό κέντρο βάρους. Τα επεκτεινόμενα πέλματα και τα φαρδιά ελαστικά παρουσιάζουν ισχυρή στάση.
Το νέο συμβολικό εμπρόσθιο έμβλημα (ιαπωνικό Corolla μόνο) χρησιμοποιεί το γράμμα "C" για το Corolla και τρία κορόλα (γιρλάντα) ως μοτίβο του.
Το μπροστινό μέρος δίνει έμφαση σε ένα ευρύ αεροδυναμικό στυλ με χαμηλή κουκούλα και προβολείς αιχμηροί, που ρέουν από την επάνω γρίλια. Ένα δυναμικό σχήμα και στιλ ακτινοβολούν από την πλευρά προς τα πίσω.
Μπορεί να προσαρμοστεί με οκτώ εξωτερικά χρώματα, όπως το νέο Oxide Bronze Metallic, μαζί με το υπάρχον Scarlet Metallic και το Cyan Metallic.

Εσωτερικό

Η πλατφόρμα TNGA χαμηλώνει το ύψος του πίνακα οργάνων και ανοίγει το εσωτερικό. Το ευρύχωρο εσωτερικό είναι διακοσμημένο με ασημένια αξεσουάρ και μαύρα πάνελ.
Οι φουτουριστικοί μετρητές, συμπεριλαμβανομένης μιας κεντρικά τοποθετημένης οθόνης πολλαπλών πληροφοριών TFT * 8 7 ιντσών , χρησιμοποιούνται δεξιοτεχνικά.
Τα πρόσφατα ανεπτυγμένα κάθισμαατα με ενισχυμένα πλευρικά στηρίγματα για επιπλέον στήριξη συμπληρώνουν το σχέδιο.

Ποιοτική οδήγηση, premium  άνεση και απαράμιλλη ησυχία

Κινητήρας

Υβριδική μηχανή 1,8 λίτρων (2ZR-FXE)

Τοποθετείται με ένα υβριδικό σύστημα που ισορροπεί τόσο την εξαιρετική απόδοση καυσίμου 34,2 χιλιομέτρων * 10 ανά λίτρο (αποδοτικότητα καυσίμου στην οδήγηση κύκλου δοκιμής JC08) όσο και τη διασκέδαση οδήγησης.

1.2-λίτρων Turbo Engine άμεσης ένεσης (8NR-FTS)

Ο στροβιλοκινητήρας άμεσου ψεκασμού προσφέρει ισχυρή επιτάχυνση και παράγει μέγιστη ροπή στρέψης σε χαμηλές στροφές.

Αμορτισέρ

Η ανάρτηση χρησιμοποιεί ανάρτηση MacPherson Strut για την μπροστινή και διπλή ανάρτηση ψαλιδιού για το πίσω μέρος. Οι νεοαποκτηθέντες απορροφητές υποβλήθηκαν σε 600 δοκιμές χρησιμοποιώντας διαφορετικούς συνδυασμούς ελαίων και εξαρτημάτων για να επιτύχουν άνετη οδήγηση και ευέλικτο σύστημα διεύθυνσης.
Το Corolla Sport είναι το πρώτο αυτοκίνητο μάρκας Toyota στην Ιαπωνία με τη χρήση Linear-solenoid τύπου AVS * 11 . Το AVS γραμμικής ηλεκτρομαγνητικής βαλβίδας ρυθμίζει άμεσα τη δύναμη απόσβεσης για κάθε τροχό, ανάλογα με την επιφάνεια του δρόμου και τις συνθήκες οδήγησης, ώστε να προσφέρει άνετη και πολυτελή οδήγηση σε κάθε κατάσταση οδοστρώματος.
Εύκολος χειρισμός, κατατάσσεται στην κορυφή της κατηγορίας hatchback του τμήματος C, που υποστηρίζεται από μια ελάχιστη ακτίνα στροφής 5,1 μέτρων.

Μετάδοση

Τα βενζινοκίνητα στροβιλοκίνητα και τα οχήματα CVT διαθέτουν λειτουργία σπορ διαδοχικής αλλαγής ταχύτητας 10 ταχυτήτων για διασκεδαστική κίνηση.

Επιλέξτε τη λειτουργία οδήγησης

Η επιλογή λειτουργίας οδήγησης επιτρέπει στους οδηγούς να επιλέγουν την καλύτερη κατάσταση οδήγησης με βάση τις συνθήκες οδήγησης και τις ατομικές προτιμήσεις τους. Οι πολλαπλές λειτουργίες οδήγησης αυξάνουν τον ενθουσιασμό.

Πακέτο προληπτικής ασφάλειας Toyota Safety Sense

Το πακέτο προληπτικής ασφάλειας δεύτερης γενιάς Toyota Safety Sense αποτελεί στάνταρ σε όλα τα μοντέλα Corolla Sport. Το Toyota Safety Sense περιλαμβάνει: σύστημα ασφάλειας πριν από τη σύγκρουση που ανιχνεύει πεζούς (ημέρα και νύχτα) και ποδήλατα (ημέρα) για να αποτρέψει τις συγκρούσεις και να μετριάσει τις ζημιές. δυναμικό σύστημα ελέγχου ταχύτητας ραντάρ με πλήρη ταχύτητα που υποστηρίζει την οδήγηση πίσω από ένα άλλο αυτοκίνητο. (LTA ) που βελτιώνει το τιμόνι, ώστε τα αυτοκίνητα να μπορούν να παραμείνουν κεντραρισμένα στην ίδια λωρίδα όταν χρησιμοποιείτε τον έλεγχο ταχύτητας ραντάρ. Αυτόματη υψηλή δέσμη (AHB) που αλλάζει μεταξύ προβολέων μεγάλης και δέσμης πορείας και το Road Assist (RSA) που εμφανίζει οδικά σήματα αναγνωρισμένα από την κάμερα στην οθόνη έτσι ώστε οι οδηγοί να μην τα παραλέιψουν.

  • 15/11/2018 08:47:18
  • 1245
  • Καινούργια Αυτοκίνητα
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE