Η πιο ισχυρή Ford Mustung δρόμου στην ιστορία. Το ολοκαίνουργιο Shelby GT500 (photos & vid)

Το ολοκαίνουργιο Mustang Shelby GT500 του 2020 είναι το πιο ισχυρό Ford με ένα υπερφορτωμένο V8 5.2 λίτρων που παράγει πάνω από 700 ίππους.

Το ολοκαίνουργιο Shelby GT500 - το κορυφαίο αυτοκιίητο που κατασκευάστηκε από τη Ford Performance - προσφέρει την κληρονομιά του με περισσότερα από 700 άλογα για την ταχύτερη επιτάχυνση και την πιο extreme τεχνολογία υψηλών επιδόσεων.

Το πιο ισχυρό αυτοκίνητο της Ford που κατασκευάστηκε ποτέ
H Ford Performance δημιούργησε ένα αποκλειστικό σύστημα μετάδοσης κίνησης για να παραγάγει στο νέο Shelby GT500 το γρηγορότερο νόμιμο Mustang ποτέ και να προσφέρει νέα επίπεδα ισχύος και ροπής.

Το Shelby GT500 ξεκινά με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα κραμάτων αλουμινίου 5,2 λίτρων κατασκευασμένο στο χέρι. Για να διατηρηθεί ο ψύκτης του αέρα εισαγωγής και να παραδοθεί ένα χαμηλότερο κέντρο βάρους, η ομάδα ανέτρεψε έναν υπερσυμπιεστή τύπου ρίζας 2,65 λίτρων με intercooler αέρος-υγρού τοποθετημένος χαμηλά στον κινητήρα V8.

Όπως και το Shelby GT350, το μπλοκ κραμάτων αλουμινίου διαθέτει κυλινδρικά έμβολα εξοικονόμησης βάρους και κυλινδρικές κεφαλές αλουμινίου υψηλής ροής, καθώς και μεγαλύτερες σφυρηλατημένες ράβδους σύνδεσης, βελτιωμένες διαδρομές λίπανσης και ψύξης.

Για να διοχετεύει ισχύ και ροπή στρέψης στον μοναδικό κινητήριο άξονα από ανθρακονήματα, η Ford Performance αξιοποίησε τις γνώσεις από τη ρύθμιση του κιβωτίου διπλού συμπλέκτη του Super GT του Ford GT. Η ομάδα επέλεξε ένα κιβώτιο ταχυτήτων TREMEC® 7 σχέσεων με διπλό συμπλέκτη, το οποίο μπορεί να μετατοπιστεί ομαλά σε λιγότερο από 100 χιλιοστά του δευτερολέπτου - πολύ πιο γρήγορα από οποιοδήποτε μηχανοκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Αυτό το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έχει σχεδιαστεί για αρκετούς τρόπους οδήγησης, όπως κανονικό, ολισθηρό, σπόρ, racing και πίστας, και διαθέτει δυνατότητα ελέγχου γραμμής κλειδώματος και επιλογής στροφών ανά λεπτό μέσω επιλογών Track Apps.

Εξελιγμένη απόδοση Mustang από το Ford GT και το Mustang GT4
Για να αξιοποιήσετε την ισχύ και τη ροπή του ισχυρότερου Mustang που κατασκευάστηκε ποτέ για το δρόμο απαιτεί τεχνολογία αιχμής ενεργών πλαισίων, ελαστικά Michelin και φρένα Brembo ® - Ford Performance.

Το Shelby GT500 εκμεταλλεύεται την αναθεωρημένη γεωμετρία ανάρτησης, ένα νέο ηλεκτρονικό σύστημα διεύθυνσης και ελατήρια εμπρός και πίσω. Η ενεργή ανάρτηση MagneRide ™ της επόμενης γενιάς είναι εδώ, μαζί με τις τελευταίες προηγμένες τεχνολογίες κίνησης της Ford Performance.

Τοποθετώντας όλο αυτό το υλικό σασί στο πεζοδρόμιο, τα προσαρμοσμένα ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S της Ford Performance και τα πιο επιθετικά ελαστικά Pilot Sport Cup 2 διαθέτουν μοναδικές ενώσεις και πέλματα. Για την παροχή ενέργειας σταματήματος, προστίθενται τεράστιοι ρότορες δύο τεμαχίων 16,5 ιντσών (420 χιλιοστόμετρα) - ο μεγαλύτερος από οποιοδήποτε κουπέ - και μεγαλύτεροι, σκληρότεροι δακτύλιοι Brembo με έξι έμβολα.

Ποιότητα κατασκευής, τεχνολογία και άνεση οδηγού
Το cockpit της Shelby GT500 μπορεί να υπερηφανεύεται για κορυφαία υλικά. Τα σημεία επαφής Premium περιλαμβάνουν μια διαθέσιμη επάλληλη επένδυση πίνακα οργάνων ινών άνθρακα και νέα ένθετα πάνελ πόρτας στο Dark Slate Miko ® σουέτ με ραφή. Τα διαθέσιμα καθίσματα Racaro με ενισχυμένη πλάγια στήριξη και διεισδύσεις για ιμάντες ασφαλείας προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας. Για όσους αναζητούν ακόμη μεγαλύτερη άνεση, προσφέρονται ρυθμιζόμενα καθίσματα με ένθετα Miko.

Το ολοκαίνουργιο Shelby GT500 αναλαμβάνει ένα πλήρες πίνακα οργάνων LCD 12 ιντσών, ενώ είναι διαθέσιμο ένα υψηλής ποιότητας σύστημα ήχου B & O ® Play υψηλής απόδοσης με 12 ηχεία. Όλα αυτά ελέγχονται μέσω μιας οθόνης αφής SYNC ® 3 των 8 ιντσών με χαρακτηριστικά SiriusXM και FordPass Connect ™ .

Τα νέα χρώματα για το 2020 περιλαμβάνουν το Red Hot, το Twister Orange και το Iconic Silver. Βαμμένες λωρίδες είναι διαθέσιμες και για το ολοκαίνουργιο Shelby GT500.

  • 04/02/2019 08:58:22
  • 2416
  • Καινούργια Αυτοκίνητα
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE