Η Opel σε Σταθερή Τροχιά! Ανασκόπηση 2018 (photos & vid)

Το 2018 ήταν μία σημαντική χρονιά για την Opel – γεμάτη ενέργεια και εξαιρετικά αυτοκίνητα. Ταυτόχρονα ήταν η χρονιά που η εταιρία έθεσε τις βάσεις για βιώσιμη επιτυχία με το στρατηγικό σχέδιο PACE!. Ως μέλος του Groupe PSA, η Opel γίνεται οικονομικά αποδοτική, ηλεκτρική και παγκόσμια. Η Opel βρέθηκε στο προσκήνιο της επικαιρότητας πολλές φορές κατά τη διάρκεια της χρονιάς – κάτι που επιβεβαιώνει το βίντεο των 60 δευτερολέπτων, “2018 – Opel is on track”.

  • Επιτυχημένη χρονιά: Η Opel θέτει σε εφαρμογή το στρατηγικό σχέδιο PACE!
  • ‘Πύραυλος-τσέπης’: Το Sporty Opel Corsa GSi επεκτείνει τη γκάμα
  • Δυνατό ξεκίνημα: Με τα Νέα Combo Life και Combo Cargo “Van της Χρονιάς 2019”
  • Οραματισμός : Από το Opel GT μέχρι το GT X Experimental concept
  • Μην το χάσετε: Βίντεο με τις σημαντικότερες στιγμές της χρονιάς σε 60 δευτερόλεπτα

Η χρονιά ξεκίνησε δυναμικά την άνοιξη με το λανσάρισμα του Corsa GSi: πρόκειται για ένα ‘πύραυλο-τσέπης’ που, πέρα από την οδηγική απόλαυση, προσφέρει και προηγμένη αντιρρυπαντική τεχνολογία και συμμορφώνεται με το αυστηρό πρότυπο Euro 6d-TEMP (κατανάλωση NEDC, l/100 km: 8,0-7,7 στην πόλη, 5,5-5,1 εκτός πόλης, 6,4-6,0 στο μικτό κύκλο, εκπομπές CO2 g/km 147-138 στο μικτό κύκλο[1],[2]).

Συγκριτικά με το Corsa GSi, το νέο Opel Combo εντυπωσιάζει επίσης, όχι  με τις επιδόσεις, αλλά με τους χώρους του. Η επιβατική έκδοση Combo Life κυκλοφόρησε πρώτη, με δύο μεταξόνια, μέχρι επτά θέσεις και συστήματα υποστήριξης οδηγού που, μέχρι σήμερα, εμφανίζονταν μόνο σε αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Το Combo Cargo αποκάλυψε τα ταλέντα του στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση στη Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου (IAA) στο Ανόβερο, όπου στέφθηκε “International Van Of The Year 2019”. Το Combo Cargo εξελίχθηκε σύμφωνα με τα πρότυπα της επιβατικής έκδοσης Combo Life, αλλά αυτό το LCV απευθύνεται σε επαγγελματίες που χρειάζονται ένα συμπαγές van για τη μεταφορά φορτίων, εργαλείων ή εξοπλισμού.

Η Opel ανέκαθεν κατασκεύαζε αυτοκίνητα με απήχηση στην καρδιά ΚΑΙ το μυαλό. Το θρυλικό Opel GT, το οποίο φέτος γιόρτασε την επέτειο των 50 χρόνων του, το αποδεικνύει. “Μόνο το να πετάς είναι καλύτερο“, έλεγε το διαφημιστικό σλόγκαν το 1968. Τότε, όπως και τώρα, το GT ενσαρκώνει το προσιτό ‘dream car’ και την υλοποίηση  διορατικών ιδεών.

Υλοποιούμε σήμερα κοιτάζοντας στο μέλλον, με το  Opel GT X Experimental, δίνοντας έτσι  μία γεύση των επερχόμενων μοντέλων Opel. Με μήκος μόλις 4,06 m, πέντε πόρτες και coupé γραμμή, το συμπαγές, πλήρως ηλεκτρικό SUV είναι γεμάτο από καινοτόμες ιδέες και τεχνολογίες. Ενσαρκώνει τις αξίες της Opel ως μιας μάρκας Γερμανικής, προσιτής και συναρπαστικής στην πιο τολμηρή και μινιμαλιστική μορφή της μέχρι σήμερα. Τα “Opel Compass” και “Opel Vizor” συμβολίζουν την τάση για το 2019 και ακόμα πιο μακριά, πιστά στο μότο, “Το μέλλον ανήκει σε όλους”.

[1] Οι τιμές μετρήθηκαν σύμφωνα με το WLTP και έγινε αναγωγή στο NEDC για λόγους σύγκρισης.

[2] Τιμές μικτού κύκλου WLTP (μόνο για ενημέρωση, να μην συγχέονται με τις επίσημες τιμές NEDC): κατανάλωση 6,9-6,5 l/100 km, εκπομπές CO2  155-146 g/km.

OPEL DAYS #OTITSOULAEI

Στην Opel τα Χριστούγεννα γίνονται ακόμα πιο φαντασμαγορικά!

Έως 31 Δεκεμβρίου, φέρτε μας ό,τι «τσουλάει» και κερδίστε όφελος έως €5.000 για την αγορά ενός ολοκαίνουργιου Opel.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ!

  • 17/12/2018 08:50:26
  • 1520
  • Ανακοινώσεις
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE