Η Νέα Γενιά Opel Corsa Φέρνει Κορυφαίες Τεχνολογίες στη ‘Μικρή’ Κατηγορία (photos)

Επαναστατικό: Το επόμενο μικρό μοντέλο της Opel θα λανσαριστεί με σύστημα φωτισμού IntelliLux LED® matrix
Προσαρμοζόμενο: Πρωτοποριακή τεχνολογία φωτισμού ‘χωρίς αντανάκλαση’, όπως ακριβώς στα Astra και Insignia
Φιλικό προς το περιβάλλον: Έκτη γενιά Corsa με ηλεκτροκίνητη έκδοση
Προσιτό: Η Opel προσφέρει κορυφαίες τεχνολογίες για όλους από το 1899

Η Opel θα λανσάρει φέτος την έκτη γενιά Corsa. Από το 1982 που κυκλοφόρησε το πρώτο μοντέλο, το Corsa έχει καταγράψει πωλήσεις άνω των 13,5 εκατομμυρίων μονάδων. Η επόμενη γενιά θα φέρει την επανάσταση στο φωτισμό των μικρών αυτοκινήτων, με την πολυβραβευμένη τεχνολογία φωτισμού IntelliLux LED® matrix. 

Το νέο Corsa θα διαθέτει για πρώτη φορά το προσαρμοζόμενο ‘glare-free’ full-LED σύστημα προβολέων που έχει εντυπωσιάσει ειδικούς και πελάτες από τότε που λανσαρίστηκε στην τρέχουσα γενιά Opel Astra (Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016). Μετά την άφιξή τους στην compact κατηγορία αυτοκινήτων, οι προβολείς matrix (που συνήθως συναντάμε μόνο σε ακριβά, πολυτελή αυτοκίνητα) θα κάνουν ντεμπούτο και στη δημοφιλή κατηγορία B – τη μεγαλύτερη στην Ευρώπη. Ένα ακόμα δείγμα εκδημοκρατισμού τεχνολογίας από την Opel – τη συναρπαστική, προσιτή, Γερμανική μάρκα.

«Φέτος, γιορτάζουμε 120 χρόνια στην παραγωγή αυτοκινήτων και κατ’ επέκταση 120 χρόνια γεμάτα καινοτομίες για όλους» δήλωσε ο CEO της Opel, Michael Lohscheller. «Ανέκαθεν κάναμε τις κορυφαίες τεχνολογίες προσιτές σε όλους. Αυτή είναι η αποστολή και η πρόκλησή μας - κάτι που ισχύει ιδιαίτερα για ένα μοντέλο τόσο δημοφιλές όσο το Opel Corsa. Γι’ αυτό θα εφοδιάσουμε τη επόμενη γενιά του bestseller μας με την καλύτερη τεχνολογία φωτισμού – τους προβολείς IntelliLux LED® matrix.»

Πελάτες και ειδικοί εγκωμιάζουν την τεχνολογία φωτισμού IntelliLux LED® matrix στη ναυαρχίδα της Opel, το Insignia και στο συμπαγές Astra: το 60% των πελατών του Insignia και το 20% των πελατών του Astra, παραγγέλνουν αυτό το καινοτόμο σύστημα στην Ευρώπη. Περίπου 90.000 νέα αυτοκίνητα Opel εξοπλισμένα με τεχνολογία matrix εισέρχονται στην Ευρωπαϊκή αγορά κάθε χρόνο. Οι προβολείς matrix αυτόματα και συνεχώς προσαρμόζονται στις τρέχουσες συνθήκες κυκλοφορίας και περιβάλλοντος. Τα αντίθετα διερχόμενα και προπορευόμενα οχήματα, αναγνωρίζονται και οι οδηγοί τους δεν «ενοχλούνται» από τη δέσμη φώτων. Η αντανάκλαση περιορίζεται και οι οδηγοί απολαμβάνουν βέλτιστη ορατότητα – αυτό το μοναδικό όφελος θα παρέχεται σύντομα και στη νέα γενιά Opel Corsa.

Το νέο Opel Corsa θα είναι πραγματικά ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο για όλους

Η Opel θα ξεκινήσει την παραγγελιοληψία για τα δύο ηλεκτροκίνητα μοντέλα της το πρώτο εξάμηνο του 2019 –  τη νέα αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση της επόμενης γενιάς Corsa, και την plug-in υβριδική ηλεκτρική έκδοση του Grandland X SUV. «Η Opel γίνεται ηλεκτρική!» δήλωσε ο CEO της Opel, Michael Lohscheller. «Αυτό αναγγείλαμε στην παρουσία του στρατηγικού σχεδίου μας PACE! το Νοέμβριο του 2017, και τώρα το υλοποιούμε.»

Το Corsa, ειδικότερα, θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση φέτος στην Opel. Το bestseller, του οποίου η πρώτη γενιά έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της  πριν από 37 χρόνια, θα διατίθεται για πρώτη φορά με μία γνήσια ηλεκτρική έκδοση. Ο Lohscheller υπόσχεται ότι η τιμή θα είναι ανταγωνιστική: «Με το νέο Corsa θα κάνουμε την ηλεκτροκίνηση προσιτή σε πολλούς  πελάτες – θα είναι πραγματικά ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο για όλους.»

  • 12/02/2019 08:53:02
  • 1709
  • Ανακοινώσεις
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE