Η νέα BMW Σειρά 8 Convertible συναρπάζει (photos & vid)

Η BMW σφυρηλατεί επιθετικό μοντέλο στο τομέα πολυτελείας με την παρουσίαση ενός sport αυτοκινήτου ανοιχτού τύπου που εξερευνά τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα δυναμικής, συναισθηματικότητας και πολυτέλειας. Η νέα BMW Σειρά 8 Convertible συνδυάζει εξαιρετικά sport οδηγικές ιδιότητες με ξεχωριστή κομψότητα και προσφέρει ένα διαβατήριο για να χαράξει την οδηγική απόλαυση της BMW και μια γεμάτη απόλυτη οδηγική εμπειρία. Οι δυναμικά τεντωμένες γραμμές και η κλασσική οροφή με μαλακή επένδυση καθορίζουν τη χαρακτηριστική εμφάνιση αυτού του ανοιχτού αυτοκινήτου τεσσάρων θέσεων για την κατηγορία πολυτελείας. Η τεχνολογία του κινητήρα και του πλαισίου που αναπτύχθηκε για τη σειρά μοντέλων BMW Σειράς 8 και η εξαιρετικά κατάλληλη δομή του αμαξώματος αποτελούν την ιδανική πλατφόρμα για τη συγχώνευση της νέας BMW 8 Series Convertible με συναρπαστικές sport επιδόσεις. Ο προοδευτικός χαρακτήρας του υπογραμμίζεται από τα συστήματα υποστήριξης Εξωτερική σχεδίαση: ισχυρή γλώσσα σχεδιασμού, διακριτικές γραμμές.
Η νέα σχεδίαση της μάρκας BMW χρησιμοποιεί ακριβείς γραμμές και μυώδεις επιφάνειες για να δώσει στη νέα BMW Σειρά 8 Convertible μια χαρακτηριστική αύρα που καθορίζεται τόσο από την αθλητική ανδρεία όσο και από την κομψότητα. Με εξωτερικό μήκος 4.843 χιλιοστών, πλάτος 1.902 χιλιοστών και ύψος 1.339 χιλιοστών, συν ένα μεταξόνιο 2.822 χιλιοστών και πλάτος τροχιάς
1.619 χιλιοστά (εμπρός) και 1.642 χιλιοστά (πίσω), οι διαστάσεις του ταιριάζουν
αυτά της BMW Σειράς 8 Coupe σχεδόν ακριβώς. Το σώμα κόβει α
δυναμικά τεντωμένο σχήμα με την οροφή κάτω ιδιαίτερα.
Το προεξέχον μπροστινό ποδιά προσδίδει στο μπροστινό άκρο του αυτοκινήτου αδιαμφισβήτητα αθλητική
παρουσία με τις μεγάλες εισόδους αέρα. Αυτά κάνουν ακόμα πιο κυρίαρχο
εμφάνιση στο BMW M850i ​​xDrive Convertible (στάνταρντ) και
BMW 840d xDrive Convertible (ως μέρος του προαιρετικού πακέτου M Sport).
Προσαρμοστικοί προβολείς LED αποτελούν μέρος των βασικών προδιαγραφών. Εν τω μεταξύ, το
προαιρετικό BMW Laserlight με μεταβλητό φωτισμό δρόμου και επιλεκτική δέσμη
παράγει φάσμα μεγάλης ακτίνας περίπου 600 μέτρων. Το εντυπωσιακό
η επικάλυψη των πλευρών του αυτοκινήτου συμπληρώνεται κατά τη μετάβαση προς τα πίσω
τελειώνει με διακριτικό περίγραμμα γύρω από τα οπίσθια άκρα. Οριζόντιες γραμμές, ελαφριά
μονάδες που εκτείνονται καλά στις πλευρές και ένα τρίτο φως πέδησης ενσωματωμένο στο
το καπό του χώρου αποσκευών συμβάλλει στην ομαλή, ευρεία εντύπωση που δημιουργείται από το πίσω μέρος
τέλος.του οδηγού, από ένα σύστημα τελευταίας γενιάς εμφάνισης και ελέγχου και από την τεχνολογία συνδεσιμότητας της τελευταίας γενιάς, συμπεριλαμβανομένης της BMW Intelligent Personal Assistant.

Εξωτερική σχεδίαση: ισχυρή γλώσσα σχεδιασμού, διακριτικές γραμμές.
Η νέα σχεδίαση της μάρκας BMW χρησιμοποιεί ακριβείς γραμμές και μυώδεις επιφάνειες για να δώσει στη νέα BMW Σειρά 8 Convertible μια χαρακτηριστική αύρα που καθορίζεται τόσο από την sport ανδρεία όσο και από την κομψότητα. Με εξωτερικό μήκος 4.843 χιλιοστών, πλάτος 1.902 χιλιοστών και ύψος 1.339 χιλιοστών, συν ένα μεταξόνιο 2.822 χιλιοστών και πλάτος τροχιάς 1.619 χιλιοστά (εμπρός) και 1.642 χιλιοστά (πίσω), οι διαστάσεις του ταιριάζουν σε αυτά της BMW Σειράς 8 Coupe ακριβώς. Το σώμα κόβει το δυναμικά τεντωμένο σχήμα με την οροφή κάτω. Η προεξέχον μπροστινή ποδιά προσδίδει στο μπροστινό άκρο του αυτοκινήτου αδιαμφισβήτητα αθλητική παρουσία με τις μεγάλες εισόδους αέρα. Αυτά κάνουν ακόμα πιο κυρίαρχη την εμφάνιση στη BMW M850i ​​xDrive Convertible (στάνταρντ) και BMW 840d xDrive Convertible (ως μέρος του προαιρετικού πακέτου M Sport). Προσαρμοστικοί προβολείς LED αποτελούν μέρος των βασικών προδιαγραφών. Εν τω μεταξύ, το προαιρετικό BMW Laserlight με μεταβλητό φωτισμό δρόμου και επιλεκτική δέσμη παράγει φάσμα μεγάλης ακτίνας περίπου 600 μέτρων.

Στεγανή μαλακή οροφή με πλήρως ηλεκτρική λειτουργία.
Η νέα πτυσσόμενη οροφή της BMW Σειράς 8 Cabrio ξεχωρίζει με την ελαχιστοποίηση του βάρους της σχεδιασμένη και για εξαιρετική ακουστική μόνωση. Τραβιέται προς τα μέσα όταν κλείσει, δίνοντας στο αυτοκίνητο μια εντυπωσιακά βαθμωτή, coupe-like σιλουέτα. Η soft-top, η οποία έρχεται σε μαύρο χρώμα ως στάνταρ αλλά διατίθεται και σε Anthracite Silver ως επιλογή, ανοίγει και κλείνει πλήρως αυτόματα και με το πάτημα ενός πλήκτρου σε 15 δευτερόλεπτα. Η λειτουργία σίγασης οροφής μπορεί να ενεργοποιηθεί με το αυτοκίνητο να ταξιδεύει μέχρι και 50 km / h (31 mph). Όταν ανοίξει, η μαλακή επάνω αποθηκεύεται κάτω από ένα κάλυμμα του οποίου η επιφάνεια και η ραφή ταιριάζουν με αυτά του ταμπλό οργάνων και του εσωτερικού πλαισίου της πόρτας / πλευρικού πίνακα.

Αρμονικός σχεδιασμός εξωτερικού και εσωτερικού χώρου.
Η συνεκτική αρμονία μεταξύ του εξωτερικού και του εσωτερικού αποκαλύπτεται ιδιαίτερα αποτελεσματικά όταν η μαλακή οροφή είναι κάτω. Οι επιβάτες των τεσσάρων καθίσματων περιβάλλονται από τη ροή του πίνακα οργάνων, την πόρτα τους ώμους, την περιοχή των ώμων γύρω από τα πίσω καθίσματα. Το παράθυρο του πλευρικού παραθύρου τοποθετείται στο ίδιο επίπεδο, υπογραμμίζοντας τη σύνδεση μεταξύ μπροστά και πίσω του αυτοκινήτου.

Τα πλέον σύγχρονα συστήματα υποστήριξης οδηγού βελτιώνουν την άνεση και ασφάλεια.
Η άνεση και η ασφάλεια στη νέα BMW Σειρά 8 Convertible ενισχύονται με σύγχρονα συστήματα υποστήριξης οδηγού. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει στην οθόνη Head-Up Display. Διαθέσιμο ως προαιρετικό εξοπλισμό είναι ο Βοηθός οδήγησης, που περιλαμβάνει το σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης και προειδοποίησης πεζών με Λειτουργία πέδησης πόλεων, προειδοποίηση απόκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας και προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, Πληροφορίες ορίου ταχύτητας, προειδοποίηση οπίσθιας κυκλοφορίας και προειδοποίηση σύγκρουσης πίσω. Αναμεταξύ τα στοιχεία στη λίστα επιλογών είναι Active Cruise Control με το Stop & Go λειτουργία, βοηθός οδηγού επαγγελματία (επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το τιμόνι και βοηθός ελέγχου λωρίδας κυκλοφορίας) και το BMW Night Vision. Επίσης πρότυπο είναι το Βοηθός στάθμευσης, ο οποίος περιλαμβάνει κάμερα οπίσθιας όψης και οπισθοπορείας.

BMW M850i xDrive Convertible:

V8 petrol engine, eight-speed Steptronic transmission.
Capacity: 4,395cc, output: 390 kW/530 hp at 5,500 – 6,000 rpm, max. torque: 750 Nm (553 lb-ft) at 1,800 – 4,600 rpm.
Acceleration [0 – 100 km/h (62 mph)]: 3.9 seconds,
top speed: 250 km/h (155 mph).
Fuel consumption combined: 10.0 – 9.9 l/100 km [28.3 – 28.5 mpg imp]
(28.2 – 28.5 mpg imp),
CO2 emissions combined: 229 – 225 g/km, exhaust standard: EU6d- TEMP.

 

BMW 840d xDrive Convertible:

Six-cylinder in-line diesel engine, eight-speed Steptronic transmission. Capacity: 2,993cc, output: 235 kW/320 hp at 4,400 rpm,
max. torque: 680 Nm (501 lb-ft) at 1,750 – 2,250 rpm.
Acceleration [0 – 100 km/h (62 mph)]: 5.2 seconds,
top speed: 250 km/h (155 mph).
Fuel consumption combined: 6.3 – 5.9 l/100 km [44.8 – 47.9 mpg imp]
(44.8 – 47.9 mpg imp),
CO2 emissions combined: 165 – 155 g/km, exhaust standard: EU6d- TEMP.

  • 06/11/2018 08:50:26
  • 708
  • Καινούργια Αυτοκίνητα
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE