Η νέα BMW Σειρά 2 Gran Tourer

Με τη νέα BMW Σειρά 2 Gran Tourer, η BMW δημιουργεί μία ακόμα νέα κατηγορία στον κόσμο της αυτοκίνησης

Με πλούσιους χώρους, πολυμορφικότητα και πρωτοποριακή ευελιξία, η BMW Σειρά 2 Gran Tourer είναι το παγκοσμίως πρώτο premium compact μοντέλο που προσφέρει μέχρι επτά καθίσματα και ικανοποιεί τις απαιτήσεις μετακίνησης των νεαρών οικογενειών.

Compact αλλά ευρύχωρη.
Παρά τις συμπαγείς διαστάσεις της – μήκος 4.556 mm, πλάτος 1.800 mm και ύψος 1.608 mm – η νέα BMW Σειρά 2 Gran Tourer προσφέρει ευρυχωρία και έναν πλούσιο χώρο αποσκευών από 645 έως 805 L. Με τις πλάτες των πίσω καθισμάτων αναδιπλωμένες, η χωρητικότητα μπορεί να φτάσει τα 1.905 L. Μέγιστη προσαρμοστικότητα διασφαλίζει η στάνταρ, συρόμενη (εμπρός/πίσω) πίσω σειρά καθισμάτων με διαιρούμενη πλάτη 40:20:40 που αναδιπλώνεται μέσω μπουτόν – επιτρέποντας την τοποθέτηση τριών παιδικών καθισμάτων. Τις δυνατότητες αυξάνει ακόμα περισσότερο μία προαιρετική, τρίτη σειρά καθισμάτων που όταν δεν χρησιμοποιείται, τοποθετείται στο πάτωμα του χώρου αποσκευών. Η καθημερινή πρακτικότητα του αυτοκινήτου μεγιστοποιείται με μία σειρά λύσεων αποθήκευσης και για τις τρεις σειρές καθισμάτων, καθώς και με ράγες στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων με αναδιπλούμενα τραπεζάκια. Η πρωτοποριακή BMW Σειρά 2 Gran Tourer ‘παντρεύει’ παραδοσιακά στοιχεία της κατηγορίας – όπως λειτουργικότητα χώρων και άνεση – με τις δυναμικές επιδόσεις, κομψότητα και premium ποιότητα BMW.

Έτοιμη για λανσάρισμα: πέντε κινητήρες turbo και AWD .
Πέντε νέοι κινητήρες turbo με τρεις και τέσσερις κυλίνδρους (85 kW/116 hp - 141 kW/192 hp, κατανάλωση μικτού κύκλου: 6.4–3.9 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 149–104 g/km)* συνδυάζονται με ένα μοναδικό πακέτο μέτρων BMW EfficientDynamics και εγγυώνται μία μοναδική οδηγική εμπειρία με σπορ επιδόσεις, μέγιστη απόδοση και τις χαμηλότερες εκπομπές CO2 στην κατηγορία. Το μοναδικό αυτοκίνητο στην premium compact κατηγορία που προσφέρει μέχρι επτά καθίσματα, η BMW 220d xDrive Gran Tourer, θα διατίθεται με AWD στο λανσάρισμά της.

Τα συστήματα υποστήριξης και οι επιλογές πληροφόρησης και ψυχαγωγίας της φιλοσοφίας BMW ConnectedDrive αυξάνουν την οδηγική ασφάλεια και άνεση. Πάρτε για παράδειγμα το Head-Up Display, που προβάλλει όλες τις σχετικές πληροφορίες στο πεδίο ορατότητας του οδηγού, ή το Traffic Jam Assistant που βοηθά τον οδηγό να επιταχύνει, να φρενάρει και να παραμένει στη λωρίδα του.

Ψυχαγωγία εν κινήσει και για παιδιά.
Χάρη στη νέα εφαρμογή “myKIDIO” (αρχικά διατίθεται μόνο στη Γερμανία), ακόμα και οι νεαρότεροι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν τα μακρινά ταξίδια. Η εφαρμογή κάνει ντεμπούτο στη BMW Σειρά 2 Gran Tourer με περιεχόμενο κατάλληλο για παιδιά και οικογένειες – π.χ. ντοκιμαντέρ, σειρές, audio books και audio plays – σε ταμπλέτες όπως το Apple iPad για την ψυχαγωγία των πίσω επιβατών. Ο οδηγός ή ο συνοδηγός μπορούν να ελέγχουν πλήρως το περιεχόμενο: η εφαρμογή λειτουργεί μέσω των iDrive Controller και Control Display μόλις η κινητή συσκευή συνδεθεί στο αυτοκίνητο. Σε αυτό το σημείο, η εφαρμογή “myKIDIO” επιτρέπει τον έλεγχο και τη δημοσίευση περιεχομένου κατάλληλου για την ηλικία των παιδιών στις συνδεδεμένες ταμπλέτες, μετατρέποντας τα μακρινά ταξίδια σε απολαυστικές εμπειρίες. Η οθόνη ελέγχου - Control Display προβάλλει αυτό που παρακολουθούν τα παιδιά στην ταμπλέτα τους οποιαδήποτε στιγμή, ενώ τα παιδιά στο πίσω κάθισμα μπορούν ακόμα και να χρησιμοποιούν το BMW Kids Cockpit για έλεγχο πληροφοριών σχετικών με το ταξίδι (π.χ. χρόνο άφιξης, ταχύτητα και εξωτερική θερμοκρασία) εύκολα και ευχάριστα.

Τέσσερις εκδόσεις για περαιτέρω εξατομίκευση. 
Επιπλέον του στάνταρ μοντέλου, η νέα BMW Σειρά 2 Gran Tourer διατίθεται με τέσσερις ακόμα εκδόσεις. Η έκδοση Advantage προσφέρει αυξημένη λειτουργικότητα έναντι του στάνταρ μοντέλου, διαθέτοντας μεταξύ άλλων διζωικό αυτόματο σύστημα κλιματισμού, Park Distance Control πίσω, Cruise Control με λειτουργία Πέδησης και τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών. Η έκδοση Sport Line προβάλλει το σπορ στοιχείο με αποκλειστικό εξοπλισμό εξωτερικού, ειδικές ζάντες αλουμινίου και σπορ καθίσματα, ενώ η Luxury Line υπογραμμίζει την αποκλειστικότητα με εφαρμογές χρωμίου, επίλεκτες ζάντες αλουμινίου και δερμάτινες επενδύσεις. Επιπλέον αυτών, το μοντέλο M Sport διατίθεται με M Aerodynamics package, BMW Individual high-gloss Shadow Line, δερμάτινο τιμόνι M και καθίσματα M Sport.

  • 16/02/2015 22:31:45
  • 1312
  • Καινούργια Αυτοκίνητα
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE