Η νέα BMW 3 Sedan

Η BMW Σειρά 3 Sedan έχει συνοψίσει την έννοια της σπορ οδηγικής ευχαρίστησης στην παγκόσμια premium μεσαία κατηγορία για περισσότερα από 40 χρόνια.

Δυναμικό σχεδιασμό, ευέλικτο χειρισμό, εξαιρετική απόδοση και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά εξοπλισμού, παίρνει τα γνήσια χαρακτηριστικά υπογραφής για μια BMW και αναιβάζει τον πήχη ψηλά. Η BMW Σειρά 3 αντιπροσωπεύει όχι μόνο τον πυρήνα της (πλέον έχουν πωληθεί πάνω από 15 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως), αλλά και τον καρδιακό παλμό της μάρκας BMW. Η έβδομη γενιά του αθλητικού sedan κινεί το παιχνίδι για ακόμα μια φορά στον τομέα της από πλευράς δυναμικής οδήγησης, υψηλής ποιότητας και καινοτομία. Η παγκόσμια πρεμιέρα της νέας BMW Σειράς 3 Sedan θα φιλοξενηθεί από την έκθεση Mondial de l'Automobile στο Παρίσι τον Οκτώβριο του 2018. Η κυκλοφορία της θα αρχίσει στις 9 Μαρτίου 2019.

Εξωτερική σχεδίαση: μια σαφής και ακριβής έκφραση της αθλητικής της ικανότητας. Η νέα σχεδίαση της BMW προβάλλει τον σύγχρονο και δυναμικό χαρακτήρα της νέας BMW Σειράς 3 Sedan με ακρίβεια γραμμών και εντυπωσιακά διαμορφωμένες επιφάνειες. Είναι 76 χιλιοστά μακρύτερη από τον προκάτοχό της (στο 4,709 mm), 16 mm ευρύτερο (1,827 mm) και μόλις 1 mm ψηλότερο (1.442 χιλιοστά). Το μεγαλύτερο μεταξόνιο 41 χιλιοστών του αμαξώματος (2.851 mm) και το αυξημένα πλάτη τροχών (εμπρός: + 43 mm, πίσω: 21 mm), εν τω μεταξύ, έχουν άμεση και θετική επιρροή στη σταθερότητα και την ευκινησία του.

Η μεγάλη μάσκα της BMW και οι προβολείς που την οδηγούν είναι κυρίαρχα θέματα του μπροστινού άκρου του αυτοκινήτου. Γίνεται έμφαση στο οικείο αμφίδρομο split τους από μια εντυπωσιακή εγκοπή στην μπροστινή ποδιά που ανεβαίνει στον προβολέα. Οι προβολείς Full-LED διατίθενται στάνταρ, ενώ οι προβολείς LED με διευρυμένες λειτουργίες και προσαρμογείς με το BMW Laserlight για μη εκθαμπωτικό φωτισμό μεγάλης ακτίνας (με εύρος περίπου 530 μέτρων) είναι διαθέσιμα ως επιλογή.

Εσωτερικό: μια αριστοκρατική διαδρομή προς την αίσθηση του αθλητισμού. Η νέα σχεδίαση της Εταιρίας φέρνει επίσης μια σαφή διάταξη επιφανειών στο εσωτερικό της νέας BMW Σειράς 3 Sedan. Αυτό τονίζει την ευρυχωρία της καμπίνας και, μαζί με την εστίαση του πιλοτηρίου στον οδηγό, ενισχύει τη συγκέντρωσή του στο δρόμο. Η νέα ομαδοποίηση οθόνης του Έλεγχου Οθόνης και το σύμπλεγμα οργάνων, η ψηλή κεντρική κονσόλα και το το συντονισμένο σχέδιο του ελαφρού, σύγχρονου πλαισίου οργάνων και του πλαισίου της πόρτας δημιουργούν μια σφαιρική αίσθηση του χώρου και μια αθλητική αύρα.

Τα χειριστήρια συγκεντρώνονται σε σαφώς δομημένους πίνακες λειτουργιών. Στο κέντρο του πίνακα οργάνων, τις οθόνες και τα κουμπιά για τον κλιματισμό, ενώ οι λειτουργίες φωτισμού λειτουργούν από ένα πίνακα κουμπιών δίπλα στο τιμόνι. Το κουμπί εκκίνησης / διακοπής για τον κινητήρα είναι τώρα τοποθετημένο στον νέο πίνακα ελέγχου στην κεντρική κονσόλα, όπου ο μοχλός αλλαγής ταχυτήτων συνδέονται με το iDrive.

Η νέα BMW Σειρά 3 Sedan χρησιμοποιεί μια σημαντικά διευρυμένη επιλογή απο καινοτόμα συστήματα βοήθειας για να αναλάβουν επίσης ηγετικό ρόλο στο δρόμο προς την αυτοματοποιημένη οδήγηση. Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και η προειδοποίηση σύγκρουσης (και πεζών) με λειτουργία φρεναρίσματος πόλης, η έκδοση του οποίου ειδοποιεί επίσης τον οδηγό όταν εντοπίζεται ποδηλάτης. Επιλογές να συμπεριλάβετε το Active Cruise Control με τη λειτουργία Stop & Go και τη λειτουργία Ειδοποίηση κυκλοφορίας. Η νέα γενιά BMW Το Head-Up Display προσφέρει μεγαλύτερη επιφάνεια προβολής, νέα γραφικά και πρόσθετο περιεχόμενο προβολής.

  • 10/10/2018 08:48:47
  • 1090
  • Καινούργια Αυτοκίνητα
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE