Η Mercedes-Benz Financial Services για ακόμη μία φορά κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η Mercedes-Benz Financial Services (MBFS), η εταιρεία χρηματοδοτικών υπηρεσιών της Mercedes-Benz Ελλάς έχει εντάξει εδώ και τρία περίπου χρόνια στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Σε αυτό το πλαίσιο, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς κος Ι. Καλλίγερος μαζί με τον Γενικό Διευθυντή της Mercedes-Benz Financial Services, κο Μ. Fickelscher παρέδωσαν στον Πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδού, κο Κώστα Γιαννόπουλο, μία επιταγή ύψους €5.000 ώστε να καλυφθούν τρέχουσες ανάγκες του Οργανισμού.

Επιπλέον, 23 εργαζόμενοι της Mercedes-Benz Financial Services, επισκέφτηκαν το σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στα Μελίσσια, και χωρισμένοι σε 6 ομάδες συνέβαλλαν εθελοντικά στη διεκπεραίωση διαφόρων εργασιών, απαραίτητων για τις ανάγκες του σπιτιού – όπως το σιδέρωμα και η τακτοποίηση ρούχων, η συναρμολόγηση επίπλων κήπου, η τοποθέτηση αντιηλιακών μεμβράνων και σιτών στο χώρο σίτισης των παιδιών κ.α.

«Η φυσική παρουσία των εθελοντών έχει γίνει πλέον παράδοση στο σπίτι των Μελισσίων και το αληθινό χαμόγελο των παιδιών είναι η καλύτερη ανταμοιβή για όλους τους συμμετέχοντες στις δράσεις αυτές. Είναι πολύ σημαντικό να βγάζεις το κοστούμι και να συμμετέχεις σε απλές, καθημερινές δουλειές ενός σπιτιού γεμάτου παιδικές φωνές και γέλια. Για να μην ξεχνάμε, ότι τίποτε δεν είναι σημαντικότερο από αυτό που ο καθένας θεωρεί «σπίτι του», ειδικά στην ευαίσθητη παιδική ηλικία», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Mercedes-Benz Financial Services, κος Μ. Fickelscher.

  • 04/06/2015 11:37:59
  • 2727
  • Αφιερώματα-Πρόσωπα
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE