Η Hyundai Motor εγκαινιάζει το Hyundai Motorstudio στη Μόσχα

- Το  Hyundai Motorstudio είναι η πρώτη σε παγκόσμιο επίπεδο έκθεση της μάρκας

- Ένας πολυχώρος εμπειριών που παρέχει στους επισκέπτες μια συναρπαστική εμπειρία Hyundai

Η Hyundai Motor εγκαινίασε επίσημα το Hyundai Motorstudio στη Μόσχα, το πρώτο νέο σε παγκόσμιο επίπεδο χώρο-σύμβολο της μάρκας και επίσης τη πρώτη έκθεση της Hyundai στην αγορά της Ρωσίας, όπου δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις. Το Hyundai Motorstudio αποτελεί μέρος των καινοτόμων προγραμμάτων της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Η νέα μονάδα βρίσκεται στην αριστοκρατική οδό Noviy Arbat στην πρωτεύουσα της Ρωσίας.

Ο κ. WonHong Cho, Executive Vice President της Hyundai Motor Company, είπε στο χαιρετισμό του κατά τη διάρκεια των εγκαινίων : «Το Hyundai Motorstudio στη Μόσχα είναι μια σημαντική πρωτοβουλία για την εταιρεία, καθώς βοηθά τους πελάτες μας να κατανοήσουν τι σημαίνει Hyundai Motor αλλά και αυτό που μας εμπνέει, καθώς επίσης πώς τα αυτοκίνητά μας παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα μας. Εμείς θα δημιουργήσουμε μια μοναδική εμπειρία που ο πελάτης θα κατανοήσει τη στρατηγική Modern Premium της μάρκας."

Ο πολυχώρος του Hyundai Motorstudio στη Μόσχα προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία για τους επισκέπτες του. Έχει πέντε λειτουργικά προσανατολισμένες ζώνες : Χώρο εκδηλώσεων, Γκαλερί αυτοκινήτου, εκθετήριο της Συλλογής της Μάρκας, Βιβλιοθήκη και Café. Το βασικό στοιχείο του σχεδιασμού του εσωτερικού χώρου είναι η γκαλερί, η οποία διαθέτει μια σκάλα  σε σχήμα καρδιάς που συνδέει τον πρώτο με τον δεύτερο όροφο και μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως αμφιθέατρο. 

Δύο οθόνες σε κάθε σκάλα επιτρέπουν στους επισκέπτες να παρακολουθήσουν μια σειρά από προϊοντικές ταινίες της μάρκας. Στο κεντρικό κλιμακοστάσιο, ένα δείγμα του best-seller μοντέλου της Hyundai στη Ρωσία, του Solaris, σε έντονο κόκκινο χρώμα, «κρέμεται» από το παρακείμενο τοίχο.

Στον πρώτο όροφο του Hyundai Motorstudio είναι μια Γκαλερί αυτοκινήτου, όπου οι επισκέπτες μπορούν να δουν και να ενημερωθούν για τις τελευταίες καινοτομίες της μάρκας. Η ζώνη αυτή θα παρουσιάζει, επίσης, σύγχρονα εκθέματα τέχνης εμπνευσμένα από τις σχεδιαστικές ιδέες της Hyundai. Οι επισκέπτες, με πάθος για τη σύγχρονη τεχνολογία, μπορούν να κάνουν «την οδήγηση των ονείρων τους» πραγματικότητα χάρη στο Διαδραστικό Ταξίδι με αυτοκινήτο που προσφέρεται. Το σύστημα χρησιμοποιεί ειδικές οθόνες για να δημιουργήσει μια προβολή 180 μοιρών του δρόμου εμπρός, σαν να βρίσκονται πίσω από το τιμόνι του αγαπημένους τους Hyundai.

Επιπλέον, οι οπαδοί της μάρκας μπορούν να αγοράσουν αναμνηστικά είδη Hyundai, συμπεριλαμβανομένων προϊόντων Hyundai, μινιατούρες μοντέλων ή αντικείμενα τα οποία εκφράζουν τη στρατηγική και τις φιλοδοξίες της μάρκας.Η Βιβλιοθήκη της Hyundai Motorstudio προσφέρει στους επισκέπτες μια μεγάλη συλλογή από διάφορα βιβλία και περιοδικά, από περιοδικά lifestyle έως μοναδικά και εξειδικευμένα βιβλία αυτοκινήτου. Οι επισκέπτες της Γκαλερί μπορούν να επιλέξουν μια έκδοση και να τη διαβάσουν στον άνετο χώρο του Hyundai Motorstudio Café, απολαμβάνοντας ένα φλιτζάνι του αγαπημένου τους καφέ, αναψυκτικά και σνακς. Ειδικά εκπαιδευμένοι «Γνώστες της Hyundai» παρέχουν στους επισκέπτες του κέντρου πληροφορίες σχετικά με τη Hyundai Motor, την ιστορία, την ανάπτυξη του σχεδιασμού των μοντέλων της, καθώς επίσης τους ξεναγούν παρουσιάζοντας την εγκατάσταση. Το Hyundai Motorstudio στη Μόσχα είναι ένα κέντρο εμπειρίας της μάρκας διαμορφωμένο με εξαιρετική προσοχή στη λεπτομέρεια, από τη δομή και την εσωτερική σχεδίαση έως το περιεχόμενό του. Όταν μπείτε στο στούντιο, το πρώτο πράγμα που ξεχωρίζει είναι ο τρόπος που παρουσιάζεται η ιστορία της Hyundai Motor. 

Το Hyundai Motorstudio της Μόσχας λειτουργεί για τους επισκέπτες καθημερινά από τις 10 π.μ. έως 10 μ.μ. και βρίσκεται στη οδό Noviy Arbat αριθμός 21, Μόσχα, Ρωσία.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Hyundai Motorstudio μπορείτε να βρεθείτε στη ηλεκτρονική διεύθυνση: www.motorstudio.hyundai.ru

  • 22/07/2015 16:59:30
  • 1340
  • Καινούργια Αυτοκίνητα
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE