Η Γιαννίρης ΑΕ στο 3rd Panorama Charity Fun Run

Η Γιαννίρης ΑΕ, την Κυριακή 19 Μαρτίου τρέχει για καλό σκοπό στο 3rd Panorama Charity Fun Run. Την Κυριακή19 Μαρτίου, με σύνθημα το  RUN TOGETHER στηρίζοντας τους συλλόγους "ΛΑΜΨΗ" και "ΑΝΤΗΡΙΔΑ" τρέχουμε όλοι μαζί στο 3rd Panorama Charity Fun Run

Δήλωσε  και τρέξε! Λεωφορείο θα εξυπηρετεί τους αθλητές για τη μεταφορά τους από το σημείο τερματισμού στο σημείο εκκίνησης από τις 9 πμ και κάθε μισή ώρα έως τις 10 πμ.

Η Εταιρεία μας υποστηρίζει την διοργάνωσή τόσο σε επίπεδό χορηγικό, όσο και σε επίπεδο μηχανοκίνητης υποστήριξης.

Ειδικότερα:

Τις διαδρομές 10 και 5Km θα οδηγεί ένα Jeep Renegade 1,4 MultiAir 4X4 Limited το οποίο θα είναι και το επίσημο αυτοκίνητο χρονομέτρησης που θα φέρει στην οροφή του το χρονόμετρο του αγώνα.

Την διαδρομή 2Κm θα οδηγεί ως προπομπός ένα Peugeot 3008 1,6 BHdi 120HP Allure

Ενώ και στις δύο διαδρομές θα ακολουθούν 2 NEA Citroen C3 με τους βραβευμένους κινητήρες βενζίνης και Diesel 1,2 Pure Tech 82 ΗP και 1,6 ΒHdi 75HP αντίστοιχα.

Τέλος ένα 9θέσιο Peugeot Traveller θα εξυπηρετεί τους αθλητές για τη μεταφορά τους από το σημείο τερματισμού στο σημείο εκκίνησης από τις 9 πμ και κάθε μισή ώρα έως τις 10 πμ.

Σε όλη την διάρκεια του αγώνα στο χώρο του Τερματισμού θα υπάρχει το περίπτερο της Γιαννίρης ΑΕ με όλα τα νέα μοντέλα των εταιρειών Citroen Peugeot και Jeep.

 

  • 16/03/2017 18:40:47
  • 4459
  • Αφιερώματα-Πρόσωπα
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE