Η Dacia ανακοινώνει την διάθεση του νέου κινητήρα βενζίνης 1.3 TCe (photos & video)

Παρουσίαση αυτοκινήτου στο Παρίσι - 2 Οκτωβρίου 2018. Η Dacia, η οποία μόλις κυκλοφόρησε το νέο Duster, εξακολουθεί να περιηγείται στο κύμα της επιτυχίας της, πιάνοντας νέους στόχους πωλήσεων σε ιδιώτες πελάτες. Στο Παρίσι, η Dacia θα παρουσιάσει καινοτομίες στον κινητήρα καθώς και ένα ισχυρότερο σύστημα πλοήγησης.

Το νέο μπλοκ κινητήρα αλουμινίου περιλαμβάνει καινούριες καινοτομίες όπως η "Bore Spray Coating". Αυτή η τεχνολογία επίστρωσης, που χρησιμοποιείται στο εσωτερικό του κυλίνδρου, χάρη στη βελτιωμένη διαχείριση της θερμότητας, επιτρέπει καλύτερη απόδοση και αυξημένη ευχαρίστηση οδήγησης.

Για να μειωθούν οι εκπομπές σωματιδίων, οι νέοι βενζινοκινητήρες άμεσου ψεκασμού ενσωματώνουν πλέον ένα φίλτρο σωματιδίων βενζίνης (GPF). 

Αυτή η νέα γενιά βενζινοκινητήρων προσφέρει αυξημένη οδηγική απόλαυση από το Duster με:

-130 hp (96 kW) με 5000 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 240 Nm στις 1500 στροφές ανά λεπτό ή +5 hp σε σχέση με την προηγούμενη γενιά 
-150 hp (110 kW) στις 5250 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 250 Nm στις 1600 σ.α.λ. + 25 hp στην προηγούμενη γενιά

Μετά την ανανέωση όλων των κινητήρων Diesel με Blue dCi σε εκδόσεις 4x2 και 4x4, η Dacia ξεκινά τις πωλήσεις αυτών των νέων βενζινοκινητήρων Duster που διατίθενται σε εκδόσεις 4x2 και από τα μέσα του 2019 σε εκδόσεις 4x4. Η παραγγελίες θα ξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες (ανάλογα με τη χώρα).

Media Nav Evolution: Μια εμπειρία ρευστού και πρόσβαση σε κινητές εφαρμογές

Μέχρι το τέλος του 2018, η Dacia θα εξοπλίσει τη γκάμα της με μια νέα έκδοση του Media Nav Evolution, προσφέροντας ευκολότερη και ταχύτερη πλοήγηση και νέα χαρακτηριστικά. Χάρη στην Apple Car Play και το Android Auto, υπάρχει μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών που εμπλουτίζουν την εμπειρία του αυτοκινήτου πέρα ​​από τη συνδεδεμένη πλοήγηση:

- Με το Waze, ο οδηγός ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για τις συνθήκες κυκλοφορίας για να βελτιστοποιήσει το ταξίδι του και να εξοικονομήσει χρόνο αποφεύγοντας την κυκλοφορία, τους κινδύνους, τα ατυχήματα και άλλα ... 
- Με το WhatsApp, ο οδηγός μπορεί να παραμείνει συνδεδεμένος ενώ οδηγεί και διαχειρίζεται τα μηνύματά του φωνητική διεπαφή. 
- Με το Spotify, ο οδηγός μπορεί να απολαύσει όλες τις λίστες αναπαραγωγής Spotify και τα ραδιόφωνα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να έχει πρόσβαση σε μουσική από όλο τον κόσμο στο όχημά του.

Αυτή η νέα έκδοση του Media Nav θα είναι ακόμα διαθέσιμη προς πώληση στην ίδια τιμή με την προηγούμενη έκδοση.

Η Dacia επιτυγχάνει νέο ρεκόρ πωλήσεων

Η Dacia έχει επιτύχει τις καλύτερες πωλήσεις του πρώτου εξαμήνου από πλευράς όγκου στην ιστορία της. Η μάρκα επιβεβαιώνει την 3η θέση της στην αγορά αυτοκινήτων που πωλούνται σε ιδιώτες στη Γαλλία. Κατά το πρώτο εξάμηνο, στη Γαλλία, οι πωλήσεις της μάρκας αυξήθηκαν κατά 20,8%

Στην Ευρώπη, το εμπορικό σήμα πέτυχε πωλήσεις ρεκόρ το εξάμηνο με 281.206 ταξινομημένα οχήματα (+ 14,6%) και μερίδιο αγοράς 2,9% (+0,3 μονάδες).

Το Sandero, ένα πραγματικό αστέρι μεταξύ των μοντέλων της Dacia, εξακολουθεί να είναι ο νούμερο 1 για τις πωλήσεις σε ιδιώτες στην Ευρώπη και το νέο Duster εξακολουθεί να απολαμβάνει μεγάλη επιτυχία με περίπου 62.900 εγγραφές αυτοκινήτων σε 6 μήνες στην Ευρώπη.

  • 08/11/2018 08:47:49
  • 774
  • Καινούργια Αυτοκίνητα
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE