CITROËN 2019: Γιορτάζει 100 χρόνια διεθνούς παρουσίας (photos - vid)

Παρόλο που το 2019 έχει μόλις ξεκινήσει, η Citroën έχει ήδη περάσει πολλούς μήνες προετοιμασίας πίσω από την σκηνή για το τρέχον έτος. Και ο λόγος - είναι η εκατονταετηρίδα του ! Για να βγάλει τις εορταστικές εκδηλώσεις για αυτή την εξαιρετική επέτειο, η Μάρκα ξεκίνησε με μια απλή ερώτηση: πώς ο ίδιος ο ιδρυτής της, André Citroën, γιόρτασε τον εαυτό του 100 χρόνων;

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑΣ Μάρκας «Εμπνευσμένο από εσάς»
Γιορτάζοντας την εκατονταετηρίδα της Citroën, γιορτάζουμε τα 100 χρόνια μιας πραγματικά «λαϊκής μάρκας», μιας μάρκας που πάντα εμπνεύστηκε από τους ανθρώπους και τους τρόπους ζωής τους. Αυτό σημαίνει να αναδεικνύετε 100 χρόνια εμπνευσμένης μάρκας σε όλο τον κόσμο και για όλες τις γενιές.

Επειδή η ιστορία ενός 100χρονου εμπορικού σήματος δεν γράφεται χωρίς την άψογη υποστήριξη των πιο πιστών πρεσβευτών της, η Citroën θα τους παρουσιάσει με ένα πρωτότυπο ψηφιακό κινούμενο σχέδιο: «Από τη μία γενιά στην άλλη». Οι οικογένειες, οι επιχειρήσεις ή οι αντιπροσωπείες από όλο τον κόσμο, πιστοί στο Citroën για γενιές, θα μαρτυρούν με βίντεο την μοναδική τους προσήλωση στη μάρκα. Αναμεταδίδονται σε κοινωνικά δίκτυα, οι ταινίες αυτές θα τονίσουν το πάθος που προκαλεί η Citroën στις τέσσερις γωνιές του κόσμου.

Εκτός από αυτά τα κύρια γεγονότα, η Citroën θα γιορτάζει τις εκατονταετηρίδες της με πολλές άλλες εκπλήξεις όλο το χρόνο: συγκεκριμένες εμπορικές δραστηριότητες στο δίκτυο αντιπροσώπων της (after-sales, νέα και μεταχειρισμένα οχήματα), αποκλειστικές συνεργασίες κ.λπ.

  • 14/01/2019 10:02:53
  • 1702
  • Ανακοινώσεις
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE