Βράβευση για το WRX STI και τη Subaru

Για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται η τεχνολογική υπεροχή και αξιοπιστία της Subaru!

Η Ιαπωνική μάρκα αυτοκινήτων κατέκτησε την πρώτη θέση με το μοντέλο WRX STI, το οποίο απέσπασε στη Γερμανία το «Sport Auto Award» στην κατηγορία των «Sedan έως €50.000». 

Η νίκη αυτή είναι κάτι παραπάνω από μία τεράστια διάκριση, αφού κατάφερε να πείσει τους αναγνώστες του περιοδικού «Sport Auto Award» και να συγκεντρώσει το αξιοσημείωτο ποσοστό του 34,7% των συνολικών ψήφων σε μία ως επί το πλείστον γερμανοκρατούμενη κατηγορία. Ο διακρίσεις όμως δε σταματούν εκεί, καθώς η Subaru με το μοντέλο WRX STI αναδείχθηκε τρίτη συνολικά στην κατηγορία της, ως εισαγωγέας, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητα της Ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το διακεκριμένο μοντέλο της Subaru είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας και μπορείτε να το βρείτε στον επίσημο εισαγωγέα των Subaru αυτοκινήτων στην Ελλάδα, ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS ΑΕ. 

Για να θαυμάσετε από κοντά τα βραβευμένα του χαρακτηριστικά και να μάθετε περισσότερα για αυτό, επισκεφθείτε την ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS ΑΕ, στη διεύθυνση: Λεωφ. Κηφισίας 286, Χαλάνδρι. Διαφορετικά επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 210 6800800, 210 6803390 ή «μπείτε» στην επίσημη σελίδα του WRX STI: http://www.subaru.eu/models/wrx-sti

  • 29/10/2015 17:50:34
  • 3285
  • Αφιερώματα-Πρόσωπα
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE