Anytime ασφάλιση αυτοκινήτου και από τα Δίκτυα Πωλήσεων της INTERAMERICAN.

Μία εντυπωσιακή κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα στην ασφάλιση αυτοκινήτου ανακοίνωσε η INTERAMERICAN. H εταιρεία, πρωτοπόρος στην εφαρμογή της απευθείας διαδικτυακής ασφάλισης στον κλάδο, καινοτομεί και πάλι με το άνοιγμα της διάθεσης του Anytime, αρχικά για το αυτοκίνητο, στο δίκτυα πωλήσεων (δίκτυο αποκλειστικής συνεργασίας Agency, Πρακτορειακό δίκτυο και δίκτυο Independent Financial Advisors). Ο σχεδιασμός προβλέπει σε επόμενες φάσεις τη διάθεση στα δίκτυα συνεργατών και των Anytime Home, Anytime Health Care  (ασφάλιση κατοικίας και υγείας).

Η δυνατότητα αυτή αυξάνει την ευελιξία και ενισχύει τη δυναμική των συνεργατών των δικτύων της INTERAMERICAN, αναδεικνύοντας τη διαδικτυακή πώληση ως σύγχρονο τρόπο εργασίας και για τους διαμεσολαβούντες. Ταυτόχρονα, καταργεί τα “στεγανά” στους τρόπους διανομής, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή θέση της εταιρείας για την ψηφιακή υποστήριξη –με κάθε τρόπο– των αποκλειστικών ασφαλιστικών συμβούλων και συνεργατών brokers. Είναι προφανές, παραμετρικά, το επιπλέον όφελος για τον πελάτη σε ταχύτητα έκδοσης του συμβολαίου και γενικότερης εξυπηρέτησης, με δεδομένη και τη διατήρηση της προσωπικής σχέσης με τον ασφαλιστή του.

Διαδικαστικά, ο συνεργάτης της INTERAMERICAN θα μπορεί να εκδώσει σε δύο μόλις λεπτά συμβόλαιο αυτοκινήτου μέσα από την ιστοσελίδα Anytime, ενώ το ασφαλιστήριο και όλα τα απαραίτητα έγγραφα αποστέλλονται άμεσα στο email του πελάτη. Η δυνατότητα παρέχεται για όλα τα υφιστάμενα προγράμματα ασφάλισης. Σημειώνεται ότι, παράλληλα, η πλατφόρμα “ask me” ως εργαλείο κάθε συνεργάτη των δικτύων της εταιρείας έχει ανασχεδιαστεί και δίνει πλήρη εικόνα των συμβολαίων αυτοκινήτου του πελατολογίου του. Ακόμη, η εταιρεία υποστηρίζει σε 12ωρη βάση κατά τις εργάσιμες ημέρες με τη “Γραμμή Υποστήριξης Συνεργατών” κάθε ανάγκη σχετική με την έκδοση του συμβολαίου.

“Η Anytime, μία ολοκληρωμένη διαδικτυακή διαδικασία ασφάλισης, στην INTERAMERICAN αποτελεί προστιθέμενη αξία για τον ίδιο τον ασφαλιστικό σύμβουλο και όχι αντίπαλο δέος. Ο συνδυασμός διαμεσολάβησης – διαδικτυακής πώλησης, υπηρετεί τη στρατηγική κατεύθυνση της εταιρείας για απλοποίηση και τυποποίηση των ασφαλιστικών προγραμμάτων και διαδικασιών και για ένα πρότυπο, με απόλυτη ψηφιακή υποστήριξη και υπεροχή, μοντέλο φυσικών δικτύων πωλήσεων που έχει ως «αιχμή» το συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο Αgency” τονίζει ο Γιάννης Καντώρος, γενικός διευθυντής εργασιών της INTERAMERICAN, ενώ ο Τάσος Ηλιακόπουλος, αναπληρωτής γενικός διευθυντής και υπεύθυνος της Anytime, αναφέρει: “η αναγνωρισιμότητα του Anytime, μέσα σε λίγα χρόνια λειτουργίας, έχει αυξηθεί εντυπωσιακά φθάνοντας στο 99% και δημιουργεί σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η κίνηση αυτή ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της αγοράς και αλλάζει το επίπεδο των συνεργατών των δικτύων πωλήσεων της εταιρείας”.

  • 26/05/2015 13:55:45
  • 2936
  • Προϊόντα & Υπηρεσίες
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE