2018 Grand Prix Ηνωμένων Πολιτειών - Ο Kimi Raikkonen την νίκη (photos & vid)

Ήταν μια πραγματικά διασκεδαστική κούρσα, να είσαι κοντά με την Kimi και να έχεις μια μάχη μαζί του και του Max. Ήταν συναρπαστικό ότι ήταν η Ferrari, η Red Bull και εμείς που αγωνίστίκαμε για θέσεις και πρέπει να ήταν συναρπαστικό να παρακολουθείς και ως θεατής.

Φυσικά, είμαι λίγο απογοητευμένος από την εμφάνισή μας, ξεκίνησα πρώτος, αλλά τελείωσα τρίτος, αλλά είμαι ακόμα ευγνώμων που κατάφερα να τελειώσω μπροστά από τον Seb. Όταν δεν έχεις την τακτική της Παρασκευής, δεν μπορείτε να εργαστείτε για τη ρύθμιση και να βγάλετε το βέλτιστο από το αυτοκίνητο. Όλοι ήταν στο ίδιο πλοίο, αλλά νομίζω ότι τελικά η Ferrari ήρθε πιο κοντά σε εμάς με τις αλλαγές που έκαναν. Στον αγώνα, λείπει ο ρυθμός στις ευθείες, αλλά έδωσα τα πάντα. Πάντα πιέζω σαν τρελός και αυτό είναι το θέμα των αγώνων. Είχα μια μικρή ευκαιρία στο τέλος, αλλά έπρεπε να δώσω στον Max πολύ χώρο οπότε είναι καλύτερο να τελειώσω τρίτος από το να βγω εκτόε τριάδας από κάποιον που δεν αγωνίζεται για το πρωτάθλημα, οπότε δεν ήθελα να αναλάβω αυτόν τον κίνδυνο. Πήγαμε για τη νίκη σήμερα, αλλά δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα υπολογίζαμε. Πηγαίνουμε στο Μεξικό. είναι ένα τόσο όμορφο μέρος, αν και δεν έχω πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα εκεί, οπότε σίγουρα θέλω να κερδίσω αυτόν τον αγώνα.

Toto Wolff
Πρώτα απ 'όλα, συγχαρητήρια στον Κίμι για τη νίκη του σήμερα - έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που τον είδαμε στο κορυφαίο σημείο του βάθρου και ήταν υπέροχο για τη Φόρμουλα 1 να τον έχει εκεί. Αυτή ήταν μια μέρα φανταστικών αγώνων και μια μεγάλη εμφάνιση για τους Αμερικανούς οπαδούς με πολλές μάχες τροχό με τροχό, αλλά δεν ήταν μια καλή μέρα για εμάς στη Mercedes. Όλη την εβδομάδα, ακούσαμε τους ανθρώπους να μας μιλάνε, για την Ferrari και μιλούσα σαν να είναι αυτή η εποχή ένα προκαταρκτικό συμπέρασμα. αλλά αυτή η αφήγηση δεν ταιριάζει με την πραγματικότητα της Formula One. Είμαστε επιφυλακτικοί και σέβομαστε τη Ferrari σε κάθε αγώνα φέτος και ήμασταν εδώ για να πολεμήσουμε σκληρά - και έτσι κάναμε. Δεν ήταν μια έκπληξη εναντίον ανταγωνιστών τέτοιων δυνάμεων. Δεν είχαμε την ισορροπία της ταχύτητας και της διαχείρισης των ελαστικών που θα χρειαζόμασταν να κερδίσουμε σήμερα το απόγευμα. Όταν βρισκόμασταν δεύτεροι με τον Lewis και το VSC βγήκε, εκμεταλλευτήκαμε την ευκαιρία για να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας για να φτάσουμε στη νίκη. Αυτό φαινόταν αρκετά καλό για λίγο, αλλά δεν λειτούργησε. Κατάφερε να κλείσει το κενό, αλλά του δώσαμε πάρα πολύ μεγάλο βουνό για να αναρριχηθεί και τα ελαστικά δεν είχαν πλέον το πλεονέκτημα ρυθμού που έπρεπε να περάσει στους τελικούς γύρους, παρά το γεγονός ότι το έκανε με πολύ θεαματικό τρόπο να πάει ενάντια στο Max. Για το Valtteri, όμως, δοκιμάσαμε μια ενιαία στρατηγική. Πρέπει λοιπόν να μάθουμε τα διδάγματα από το σήμερα, να πάρουμε δύναμη από τον πόνο που έχουμε περάσει εδώ και να προχωρήσουμε στο Μεξικό αποφασισμένοι να πλησιάσουμε τις δυνατότητές μας όσον αφορά την απόδοση της κούρσας. Τίποτα δεν μπορεί, και τίποτα δεν, θα θεωρηθεί δεδομένο από οποιοδήποτε μέλος της ομάδας.

  • 24/10/2018 08:51:39
  • 1356
  • Αγωνιστικά
  • Μοίρασμα

Κατηγορίες

menumaster.gr

Έπεσε η τιμή τους!

GARAGE